Mε τη χορηγία της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ ξεκίνησε ο εξωραϊσμός τους κυκλικού κόμβου στο K-Cineplex


Αποτελεί εδώ και χρόνια μια άσχημη εικόνα στην πόλη μας παρά το γεγονός ότι αποτελεί μέρος ενός μεγάλου έργου που έγινε στην πόλη μας, αυτό της λεωφόρου Χριστοδουλίδη. Ένας μεγάλος κυκλικός κόμβος τον οποίο συναντούν και όσοι έρχονται από άλλες περιοχές της Κύπρου καθώς βρίσκεται σε μια από τις εισόδους της πόλης μας.

Για το συγκεκριμένο θέμα η σελίδα μας έγινε δέκτης πολλών παραπόνων εδώ και δικαιολογημένα καθώς τέτοια εικόνα σίγουρα δεν μας τιμά ενώ οξύμωρο είναι και το γεγονός ότι σε ένα τόσο μεγάλο έργο πως γίνεται για 3 χρόνια χρόνια να βλέπουμε καθημερινά έναν κυκλικό κόμβο ”χωράφι”.

Για το θέμα αναφερθήκαμε για τελευταία φορά πριν 2 εβδομάδες περίπου και είχαμε αποκαλύψει ότι η εταιρεία ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ ανέλαβε με δικά της έξοδα να εξωραϊσει πλήρως τον κυκλικό κόμβο. Από την περασμένη Παρασκευή τα συνεργεία του Δήμου έπιασαν δουλειά έτσι με μεγάλη ικανοποίηση σε λίγες μέρες θα δούμε μια ασχήμια της πόλης μας να αποτελέσει παρελθόν.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο εξωραϊσμός πέρα από την τοποθέτηση πρασίνου, λουλουδιών κατλ, θα περιλαμβάνει και την τοποθέτηση μεταλλικών αγαλμάτων Φλαμίνγκο. Ο Δήμος θα ανακοινώσει επίσημα την όλη ενέργεια και θα παρουσιάσει και το σχέδιο με την νέα εικόνα που θα παρουσιάζει ο κυκλικός κόμβος.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »