Breaking News

Lidl Cyprus: Νέες επενδύσεις €15 εκατ.


Ανοίγει ακόμη δύο καταστήματα εντός του 2017

Έξι χρόνια λειτουργίας, 15 υπεραγορές, 470 εργαζόμενοι και συνεχίζει ακάθεκτη τη χρονιά που μας έρχεται, με επενδύσεις €15 εκατ. Εντός του 2017, η Lidl Cyprus θα ανοίξει ακόμα δύο καταστήματα, ενώ προχωρεί στη δημιουργία νέου concept αρχιτεκτονικής, σύμφωνα με τον πρόεδρό της, Ιάκωβο Ανδρεανίδη.

«Ερχόμενοι στην Κύπρο θέλαμε να εκπροσωπήσουμε τους καταναλωτές του μέλλοντος, που έχουν ιδιαίτερα ανεπτυγμένο το στοιχείο της καταναλωτικής συνείδησης», σημείωσε ο κ. Ανδρεανίδης, τονίζοντας ότι η αγορά ανήκει πρώτα στον πελάτη: «Θέλαμε να του προσφέρουμε προϊόντα ευρείας κατανάλωσης, που να καλύπτουν τις βασικές του ανάγκες. Αυτοί ήταν οι βασικοί μας στόχοι και τους πετύχαμε, γι’ αυτό και κερδίσαμε την εμπιστοσύνη των Κυπρίων».

Σε μια συνεχώς αναπτυσσόμενη και κοινωνικοοικονομικά μεταβαλλόμενη εποχή, η εταιρεία του καλείται να αναπροσαρμόζει, όπως επεσήμανε, την εταιρική της πολιτική, ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες και πάντα με στόχο την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών: «Μέσα από τις προκλήσεις γινόμαστε πιο παραγωγικοί, αποτελεσματικοί, καινοτόμοι και νεωτεριστές, με σκοπό να προσδώσουμε όφελος στους Κύπριους καταναλωτές και στην κυπριακή κοινωνία».

Ο ίδιος διαβεβαίωσε ότι η Lidl Cyprus θα συνεχίσει να κάνει το καλάθι των αγορών φθηνότερο με ποιοτικά προϊόντα, προσφορές, συνεχείς μειώσεις τιμών, αλλά και ενσωματώνοντας στην γκάμα της νέα είδη από τοπικούς προμηθευτές: «Θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε με βάση την αρχή της απλότητας και της αποτελεσματικότητας, μειώνοντας σταθερά τα λειτουργικά μας έξοδα, ώστε να κρατάμε πάντα τους πελάτες μας ικανοποιημένους».

Κλειδί της επιτυχίας της Lidl, είπε, είναι η ίδια η φιλοσοφία της: «Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή ποιοτικών προϊόντων στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Λειτουργούμε με βάση την αρχή της απλότητας και πιστεύουμε στην αποτελεσματικότητα προς όφελος του καταναλωτή».

Η εταιρεία, σύμφωνα πάντα με τον κ. Ανδρεανίδη, αξιοποιεί την τεχνολογία στο μέγιστο και βελτιώνει την οργάνωσή της καθημερινά. Μειώνει σταθερά τα λειτουργικά της έξοδα και κατά συνέπεια τις τιμές της, γλιτώνει περιττά έξοδα από τον τρόπο που λειτουργούν τα καταστήματά της και επιλέγει προσεκτικά τα προϊόντα της, ώστε να καλύπτουν όλες τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Επιπλέον, φροντίζει για τη σωστή διατήρηση της θερμοκρασίας των προϊόντων μέχρι να φτάσουν στα χέρια των καταναλωτών, εξασφαλίζει τη σωστή συντήρηση όλων των ειδών στα καταστήματά της, αλλά και την κατάλληλη συσκευασία, πληρώντας απόλυτα τους απαιτούμενους κανόνες υγιεινής πρακτικής.

Η πολιτική της Lidl Cyprus, που εκφράζεται στην καθημερινή της πρακτική με τις προαναφερθείσες διαδικασίες, έχει εκτιμηθεί από το καταναλωτικό κοινό της Κύπρου, σε σημείο που να επιτρέπει στην εταιρεία να αναπτύσσεται συνεχώς: «Συνεχίζουμε την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό των καταστημάτων μας, πραγματοποιώντας το επόμενο έτος επενδύσεις αξίας €15 εκατ. για την επέκταση του δικτύου μας και του κέντρου διανομής μας στη Λάρνακα».

Η εταιρεία θα ανοίξει εντός του 2017 στην Κύπρο ακόμα δύο νέα καταστήματα. Παράλληλα, προχωρά στη δημιουργία ενός νέου concept αρχιτεκτονικής: «Πρόκειται για μια πιο ελκυστική και μοντέρνα αρχιτεκτονική, η οποία θα χαρίσει στους καταναλωτές μια ακόμα πιο ευχάριστη και άνετη εμπειρία αγορών και στους συνεργάτες μας περισσότερη λειτουργικότητα». Το πρώτο κατάστημα νέας γενιάς θα ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό τον Φεβρουάριο του 2017 στην περιοχή Μενεού.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »