we knit it – To Spyra Design Store εγκαινιάζει μια νέα συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Χατζόπουλο


we knit it

To Spyra Design Store εγκαινιάζει μια νέα συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Χατζόπουλο υπό τον τίτλο “we knit it”, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας διεύρυνσης των επιλογών που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Με την ίδια πάντα επιμονή στην ποιότητα και την αρτιότητα στο design.

Ο Κωνσταντίνος Χατζόπουλος έγινε γνωστός στην Ελλάδα ως ο πρώτος άντρας που όχι μόνο έπιασε τις βελόνες δημόσια, αλλά εγκατέλειψε την καριέρα του εκπαιδευτικού για χάρη τους. Το 2013, αφού σπούδασε Φιλοσοφία στην Ιταλία κι αφού δίδαξε την ιταλική γλώσσα για είκοσι χρόνια, αποφάσισε να κάνει τη μεγάλη στροφή και να ασχοληθεί επαγγελματικά με το πλέξιμο. Οι νέες χειροποίητες δημιουργίες του, σχεδιασμένες ειδικά για το Spyra Design Store, περιλαμβάνουν τσάντες καθημερινής χρήσης, όπως grocery bags για τα ψώνια, ριχτάρια και μικρά χαλιά.

Στις 28 Οκτωβρίου στις 6:00 μ.μ. και επ’ ευκαιρία των γενεθλίων του Spyra Design Store, ο Κωνσταντίνος θα βρίσκετε μαζί μας για να γνωρίσει τους φίλους μας, να παρουσιάσει τις πρωτότυπες δημιουργίες του και να γιορτάσει μαζί μας την αρχή του We knit it!

Spyra Design Store

Σταδίου 56
6020 Λάρνακα
Τηλ. 24252829



Κύριες Ειδήσεις





Translate »