H Quality Group σε πρωταγωνιστικό ρόλο για την ανάπτυξη της πόλης


Η Quality Group ενισχύει το επιχειρηματικό της δίκτυο με Κινέζικο συμβουλευτικό οίκο επενδύσεων

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Quality Group Developments Σάββας Κάκος, υπέγραψε τον περασμένο μήνα μια συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας, με τον Κινέζικο Σύνδεσμο Zhigang, ο οποίος έχει μεγάλη επιρροή για αναπτύξεις στρατηγικών επενδύσεων. Αυτή την εβδομάδα μια εξειδικευμένη ομάδα σχεδιασμού από την Ένωση έφτασε στην Κύπρο, ως μέρος της συμφωνίας.

Η ομάδα έχει διεξάγει μια έρευνα που σχετίζονται με τον τομέα του τουρισμού, ξενοδοχεία, γήπεδα γκολφ, real estate, την εκπαίδευση και τη μετανάστευση. Τα μέλη της Zhigang έχουν συναντήσεις με τις τοπικές αρχές και κυβερνητικά όργανα. Οι Κινέζοι επενδυτές έχουν αναγνωρίσει τις εξελισσόμενες δυνατότητες του φυσικού και επιχειρηματικού περιβάλλοντος του νησιού και έχουν τονίσει την ευθύνη τους να συμμετάσχουν στην προώθηση της Κύπρου και ιδιαίτερα της Λάρνακας στις κινεζικές αγορές.

Οι κινήσεις της Quality Group είναι πολύ σημαντικές για την πόλη μας καθώς οι ενέργειες που γίνονται στοχεύουν επενδύσεις που σε σημεία καίρια για την πόλη μας, όπως η μαρίνα, το λιμάνι, το παλίο αεροδρόμιο κ.α.

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »