Breaking News

H Quality Group για ακόμη μια φορά απέδειξε την κοινωνική της προσφορά. Δώρησε το χρηματικό ποσό των 2.200 ευρώ στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα


Η εταιρική κοινωνική ευθύνη δεν είναι μόνο ένας τίτλος στο ημερολόγιο των καθηκόντων της Quality Group. Τηρώντας τη δέσμευσή της προς την κοινωνία, η εταιρεία επισκέφθηκε στις 6 Φεβρουαρίου 2018 το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα  στη Λευκωσία και δώρησε 2.200 ευρώ ελπίζοντας να υποστηρίξει τις προσπάθειες επέκτασης του Μητρώου Εθελοντών Δωρητών Μυελού των οστών.

Ο Διευθυντής Μάρκετινγκ της εταιρείας κ. Δημήτρης Κρικελλής παρέδωσε το  χρηματικό στον κ. Paul Costeas, Εκτελεστικό Διευθυντή του Ιδρύματος, ο οποίος δήλωσε ότι κάθε δωρεά βοηθά το όραμα «για έναν κόσμο χωρίς λευχαιμία» και τις προσπάθειες του Καραϊσκάκειου να συνδυάσει τον εθελοντισμό και την επιστημονική υποστήριξη και των δύο αποτελεσματικά, προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των ασθενών με αιματολογικές κακοήθειες.

Ο κ. Costeas μας ενημέρωσε ότι το Μητρώο Δωρητών Μυελού των Οστών αποτελείται από 160.000 άτομα, τα μεγαλύτερα σε όλο τον κόσμο, από την άποψη του δείκτη πληθυσμού της Κύπρου και αυτό είναι κάτι που πραγματικά πρέπει να είμαστε περήφανοι.

Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα αποτελείται από 27 επαγγελματίες στον τομέα της βιολογίας, της μοριακής βιολογίας και των αιματολόγων, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια στοχεύει και κατευθύνει τις ερευνητικές του προσπάθειες και προς τον καρκίνο του παιδιού.

Ωστόσο, το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα χρειάζεται ισχυρή βάση εθελοντών, καθώς οι δραστηριότητες του ιδρύματος εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τη συγκέντρωση κεφαλαίων, τους συνδρομητές και την ελάσσονα κυβερνητική χρηματοδότηση, οι οποίες επικεντρώνονται στη διατήρηση του Μητρώου Δωρητών.

Αυτό το μήνυμα απευθύνεται σε όλους εμάς που είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε για ένα τόσο σημαντικό σκοπό.Εάν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για το Ίδρυμα ή ακόμα και να γίνετε ενεργός εθελοντής, παρακαλώ μιλήστε απευθείας στο +357 22 772700 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του karaiskakio.org.cy

Με την ενσωμάτωση της Κοινωνικής Εταιρικής Υπευθυνότητας στην επιχειρηματική της νοοτροπία, η Quality Group  επιδιώκει να στηρίξει το έργο των θεσμών που στοχεύουν στη διευκόλυνση της ζωής των συμπολιτών μας και δεσμεύεται να συνεχίσει προς αυτήν την κατεύθυνση.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »