H Megabet Plus στέλνει τη μεγάλη νικήτρια σε παλάτι στο Λονδίνο


Το πρακτορείο της Ελένης Φώκου στο Κίτι κέρδισε το μεγαλύτερο βραβείο, Diamond Award, αφού είχε την μεγαλύτερη κερδοφορία για το έτος 2019 και η Megabet Plus στέλνει τη μεγάλη νκήτρια σε παλάτι στο Λονδίνο. Το πρακτορείο θα μεταονομαστεί σε Megabet Plus Diamond και θα φέρει διαφορετικό λογότυπο για ένα ολόκληρο χρόνο.

 

Επίσης, το Νο1 πρακτορείο της εταιρείας για το 2019 έχει κερδίσει δύο VIP εισιτήρια για το Λονδίνο και διαμονή στο Hilton London Syon Park. To ξενοδοχείο, το οποίο ήταν παλάτι και ιδιοκτησία της βασιλικής οικογένειας όπου έμενε ο Δούκας του Νόρθεμπερλαντ, έχει έκταση 200 εκταρίων και προσφέρει σούπερ πολυτελή σουίτες.

Ο Chairman της Megabet Plus, κ. Νίκο Λακονίκο και ο Ιδρυτής & CEO κ. Λάζαρος Φιλίππου θα συνοδεύσουν τους νικητές στην έκθεση ICE στο Λονδίνο που θα γίνει στις 4-6 Φεβρουαρίου. Θα παρευρεθούν σε VIP εκδηλώση στην οποία θα συμμετέχουν μόνο οι 300 C-level executives ανά τον πλανήτη από εταιρείες καζίνο software και Sportsbook, οι οποίες έχουν αξία πολλών δισεκατομμυριών ευρώ.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »