H Green Cola και Radisson Blu Larnaka International Marathon ενώνουν τις δυνάμεις τους


H Green Cola στηρίζει τον πρώτο πράσινο μαραθώνιο της Κύπρου, τον Radisson Blu Larnaka International Marathon.

 

Η Green Cola είναι ένα προϊόν φυσικού προφίλ που συνδυάζει υπέροχη γεύση με συστατικά φυσικής προέλευσης, αφού περιέχει γλυκαντικές ύλες από το φυτό Stevia, φυσική καφεΐνη από πράσινους κόκκους καφέ, ενώ δεν περιέχει ασπαρτάμη, φωσφορικό οξύ, ζάχαρη και συντηρητικά. Η Green Cola είναι μια καινοτομία στα αναψυκτικά τύπου cola και δεν συγκρίνεται με καμία προηγούμενη ή υπάρχουσα συνταγή, σε αυτή την κατηγορία. Μία μοναδική cola ανώτερης ποιότητας για αυτούς που απολαμβάνουν το σύγχρονο τρόπο ζωής, αποφεύγοντας αναψυκτικά που περιέχουν ζάχαρη, αλλά διατηρώντας την απολαυστική γεύση της cola.

Αναφορικά με τη συνεργασία, ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Μαραθωνίου κύριος Κώστας Ντάλτας δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την παρουσία της Green Cola και θεωρούμε ότι μέσα από αυτήν τη συνεργασία ο κόσμος θα την αγκαλιάσει ακόμη περισσότερο».

Από την πλευρά της Green Cola εκπρόσωπος της εταιρείας ανέφερε:

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που για πρώτη φορά στηρίζουμε τον Radisson Blu Larnaka International Marathon με την Green Cola. Μια πρωτοβουλία που έχει αγκαλιαστεί με μεγάλο ενθουσιασμό από την Κύπρο. Ένα αθλητικό γεγονός τόσο κοντά στη φιλοσοφία της Green Cola που στόχο έχει να προσφέρει αναψυκτικά που να καλύπτουν την ανάγκη των καταναλωτών για υγιεινή και ισορροπημένη ζωή και διατροφή. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να χτίζουμε την πράσινη πλευρά της Cola στην Κυπριακή αγορά υποστηρίζοντας τέτοιες δραστηριότητες που συμβάλουν σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες».

 

Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας  θα διεξαχθεί την Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019, με σημείο εκκίνησης την παραλία των Φοινικούδων. Οι διαδρομές ποικίλλουν και καλύπτουν κάθε ηλικία, καθώς επίσης και όλες τις αντοχές και αποστάσεις. Η πρώτη και βασική διαδρομή αποτελεί αυτή του Μαραθώνιου Δρόμου (42.195 χλμ.). Ακολουθούν οι διαδρομές του Ημιμαραθώνιου δρόμου (21.095 χλμ), των 10 χλμ, των 5 χλμ-εταιρικός, των 5 χλμ-ατομικός και 1 χλμ McDonald’sTM Kids Race 1km και το Fun Race 1km για τους ενήλικες.

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας  έχει πιστοποιηθεί από την  AIMS, τη Διεθνή Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων και Μεγάλων Αποστάσεων, από τον πρώτο χρόνο διοργάνωσης του. Αποτελεί την πρώτη πράσινη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Κύπρο και αυτό τον καθιστά τον 1ο  πράσινο Μαραθώνιο της Κύπρου.

 

Βραβεύσεις

Το 2018, έχει βραβευθεί με Χρυσό Βραβείο στα ελληνικά Sports Marketing Awards 2018, στην κατηγορία Ατομικά Αθλήματα και με Χάλκινο στην κατηγορία Running and live well, ενώ το 2019 έχει λάβει το Χρυσό Βραβείο στα Cyprus Tourism Awards 2019, στην κατηγορία Integrated Advertising Campaign και Χάλκινο στην κατηγορία Sports & Adventure. Στα ελληνικά Sports Marketing Awards 2019, ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας έχει κερδίσει συνολικά οκτώ  βραβεία, δυο χρυσά στις κατηγορίες Ατομικά Αθλήματα και  Kids/Youth/Grassroots , πέντε Αργυρά στις κατηγορίες Αθλητικός Τουρισμός, Αθλητικές Εγκαταστάσεις Ερασιτεχνικού/Μαζικού Αθλητισμού/Ακαδημίες, Running & Living Well,  Mobile Fan Experience και  ένα χάλκινο  στην Κατηγορία CSR. Τέλος, στα πρώτα βραβεία διαφήμισης Carob Awards 2019, η ιστοσελίδα του Radisson Blu Διεθνή Μαραθωνίου Λάρνακας έχει κερδίσει Χάλκινο στην κατηγορία Website Design.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας: http://larnakamarathon.com/

 

Goal Κύπρου



Κύριες Ειδήσεις





Translate »