Breaking News

H GAP Akis Express κάνει την Κύπρο γειτονιά


Από τις 3 Νοεμβρίου αλλάζει τον χάρτη των ταχυμεταφορών και ταχυδρομικών υπηρεσιών στην Κύπρο

Με το σλόγκαν «Κάνουμε την Κύπρο γειτονιά», η G.A.P. Akis Express του Ομίλου G.A.P. Vassilopoulos καινοτομεί και αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ταχυμεταφορών και ταχυδρομικών υπηρεσιών, με τη δημιουργία δικτύου 100 σημείων εξυπηρέτησης. Η καινοτομία εδράζεται στο τρίπτυχο ΕΓΓΥΤΗΤΑ – ΧΡΟΝΟΣ- ΚΟΣΤΟΣ.

Για πρώτη φορά, υπηρεσία ταχυμεταφορών δημιουργεί τη μεγαλύτερη δομή και δικτύωση με προϋποθέσεις ανάπτυξης, ακόμη και στα πιο απόμακρα γεωγραφικά σημεία της Κύπρου. Αυτή η στρατηγική μεταφέρει ταυτόχρονα πολλαπλά οφέλη, τόσο στους κατοίκους των περιοχών όσο και στον ευρύτερα εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο, προωθώντας τις συναλλαγές. Ενδεικτικά, κάποια από τα 100 σημεία εξυπηρέτησης σε όλες τις επαρχίες συμπεριλαμβάνουν: Πεδουλά, Όμοδος, Παλαιχώρι, Δρούσια, Κυπερούντα, Γιόλου, Στρουμπί, Τριμίκλινη, Χοιροκοιτία, Κοφίνου, Λιβάδια, Βρυσούλες, Πύργο Τυλληρίας κ.τ.λ.

Αυτή η καινοτομία προσφέρει:

1. Αξιοπιστία και εγγύτητα πρόσβασης των καταναλωτών και εμπόρων, σε κοντινά σε αυτούς σημεία σε όλη την Κύπρο
2. Ταχυμεταφορικούς χρόνους AKIS EXPRESS σε όλα τα 100 σημεία εξυπηρέτησης.
3. Ιδιαίτερα χαμηλό κόστος στην αποστολή δεμάτων και επιστολών, σε συνάρτηση με τους χρόνους εξυπηρέτησης

Παράλληλα, η GAP Akis Express με το εν λόγω τρίπτυχο επιδιώκει να δώσει ώθηση στην περαιτέρω ανάπτυξη e-shop, παρέχοντας ειδικές τιμές στην αποστολή προϊόντων. Ενδεικτικά, το κόστος αποστολής για e-shop θα κυμαίνεται στα €1,50 μέχρι δύο κιλά, ενώ θα γίνονται και ειδικές προσφορές αναλόγως συμφωνιών που θα προκύψουν με την εταιρεία.

inbusiness



Κύριες Ειδήσεις





Translate »