Breaking News

H εταιρεία Africanos Developers μέχρι το τέλος του έτους 2019 αναμένει την ολοκλήρωση και παράδοση 6 ξεχωριστών έργων για την Λάρνακα


H εταιρεία Africanos Developers μέχρι το τέλος του έτους 2019 αναμένει την ολοκλήρωση και παράδοση 6 ξεχωριστών έργων για την πόλη της Λάρνακας. Πρόκειται για τα έργα Mackenzy Heights Residences, Mackenzy Breeze Residences, Saint Lazarus Residences, City Family Homes, Highlands Residences και Perfect View Residences.

 

 

Τα δύο πανέμορφα έργα Mackenzy Heights Residences καθώς και Mackenzy Breeze Residences, τα οποία μαζί φέρουν το ξακουστό όνομα ‘Τhe Mackenzy Sisters αποτελούν τα δύο από τα έξι έργα τα οποία θα παραδοθούν μέχρι το τέλος του 2019 στην ειδυλλιακή τοποθεσία Mackenzy. Tα έργα αυτα αποτελούνται από εννέα διαμερίσματα το κάθε ένα ξεχωριστά των ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων. Διαθέτουν επίσης πολυτελή roof garden το οποίο θα προσφέρει στους ένοικους πανοραμική θέα προς το παραλιακό μέτωπο της Λάρνακας.

Σειρά παίρνει το έργο Saint Lazarus Residences το οποίο πρόκειται να ανεγερθεί σε μια από τις πιο γραφικές περιοχές της Λάρνακας, αυτή του Αγίου Λαζάρου στο κέντρο της παλιάς πόλης. Τα δέκα συνολικά  διαμερίσματα του έργου προσφέρονται με ένα και τρία υπνοδωμάτια κάτι που τα καθιστά ιδανικά για οικογένειες και όχι μόνο. Στα τρία διαμερίσματα του πέμπτου ορόφου δίνεται η δυνατότητα για αποκλειστική χρήση του roof garden και τις πολυτέλειες που αυτό προσφέρει.

Το City Family Homes βρίσκεται κοντά στην Αμερικάνικη Ακαδημία και βρίσκεται και αυτό ανάμεσα στα υπό ανέγερση για αυτή την περίοδο έργα της Africanos Developers. Τόσο η τοποθεσία του όσο και η πολυτέλεια του είναι αυτά που το καθιστούν έργο ιδανικό για κατοικία. Πρόκειται για ένα έργο αποτελούμενο από τέσσερα οροφοδιαμερίσματα με το τελευταίο να περιλαμβάνει και το roof garden. Τα μεγάλα παράθυρα σε συνδυασμό με τα γυάλινα μπαλκόνια περιμετρικά του κτηρίου προσφέρουν μια απρόσκοπτη θέα προς την πόλη και το κέντρο της Λάρνακας.

Σειρά παίρνει το έργο Highlands Residences το οποίο πρόκειται να ανεγερθεί στην περιοχή Δροσιά της Λάρνακας αποτελείτε από οκτώ συνολικά διαμερίσματα των δύο υπνοδωματίων με εξαίρεση τον πέμπτο όροφο ο οποίος προσφέρει την δυνατότητα στον αγοραστή να αξιοποιήσει στο μέγιστο τον χώρο του roof garden μέσα από τα επιπλέον τετραγωνικά που του παρέχονται και παροχές όπως εστία barbeque και άλλα.

Με το έργο Perfect View Residences ολοκληρώνονται τα έξι έργα τα οποία η εταιρεία ολοκληρώνει για την περίοδο 2019. Το έργο αποτελείτε από οκτώ πολυτελή διαμερίσματα των δύο υπνοδωματίων και βρίσκεται κοντά στην περιοχή της Μαρίνας Λάρνακας. Προσφέρει εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης και άλλες υπηρεσίες. Τα πολυτελή διαμερίσματα του έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε ο χώρος αξιοποιείται απόλυτα.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το 90% των διαμερισμάτων τα οποία ολοκληρώνονται το 2019 έχουν ήδη πουληθεί.

Επιπλέον, η ομάδα της Africanos Developers σε συνεργασία με αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς και διακοσμητές με χρόνια πείρας στο ενεργητικό τους συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την μελέτη πέντε νέων έργων για την πόλη μας. Τα πέντε αυτά έργα λοιπόν που αναμένετε να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του 2020 είναι, το Old Market Residences του οποίου οι εργασίες εκσκαφής έχουν αρχίσει κανονικά και συνεχίζονται, το Flamingo View Residences στην περιοχή της Δροσιάς με την απίθανη θέα της Άλικής και τα έργα Casa Marina Residences, Park View Residences καθώς και Prime Corner Residences κοντά στην νέα ανερχόμενη περιοχή της Μαρίνας.

Ιδιαίτερος αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ήδη το 50% των διαμερισμάτων τα οποία ολοκληρώνονται το έτος 2020 έχουν ήδη πωληθεί.

Η πολυτέλεια και ο μοναδικός σχεδιασμό της Africanos Developers  σε συνδυασμό με την χρήση άριστων υλικών κατασκευής προσφέρουν στον υποψήφιο αγοραστή την ιδανική κατοικία.

Η Εταιρεία καλεί τυχόν ενδιαφερόμενους αγοραστές όπως επικοινωνήσουν με τα γραφεία της στο τηλέφωνο 24-828161, στέλνοντας email στο directors@africanosproperties.com  ή και να επισκεφθεί για περαιτέρω πληροφορίες το website της www.africanosproperties.com

 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »