Breaking News

Georges J Chehwane : Το ”The Pearl” είναι έργο ορόσημο για τη Λάρνακα


Στα πλαίσια της χθεσινής ξενάγησης  στο υπό ανέγερση έργο “The Pearl”, που διοργάνωσε η Plus Properties, σε συνεργάτες και εκπροσώπους ΜΜΕ δόθηκε η ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να δουν από κοντά το υπό ανάπτυξη έργο στην περιοχή Μακένζυ.

 

Κατά τη  διάρκεια της ξενάγησης ο Λιβανέζος επενδυτής και ιδιοκτήτης της εταιρείας Plus Properties μίλησε με θαυμασμό και ενθουσιασμό στους παρευρισκόμενους για το έργο τονίζοντας ότι το “The Pearl” αποτελεί ένα έργο ορόσημο για τη Λάρνακα, τόσο από άποψη αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, όσο και σαν οικιστικό έργο γενικότερα, το οποίο με τον ερχομό του θα αναβαθμίσει σε μεγάλο βαθμό την περιοχή Μακένζυ.

 

Διαβάστε επίσης : George Chehwane: “Ο Λιβανέζος Επενδυτής που πιστεύει στην Κύπρο και στην πόλη μας”

 

Συγκεκριμένα ο κ. Chehwane ανέφερε χαρακτηριστικά “Προσωπικά, είμαι πολύ περήφανος που η Plus Properties αναπτύσσει σήμερα το “The Pearl” στην περιοχή Μακένζυ. Πιστεύω ότι αυτό το έργο θα είναι σίγουρα ένα success story  για το διακεκριμένο του σχεδιασμό, το φινίρισμα και τη τοποθεσία του. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει τίποτα παρόμοιο με το The Pearl αυτή τη στιγμή στη Λάρνακα“.

Η Plus Properties είναι εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων που εδρεύει στο Λίβανο και στο Ντουμπάι, ενώ εντάχθηκε στην αγορά ακινήτων της Κύπρου το 2015 και από τότε δραστηριοποιείται κυρίως στην πόλη της Λάρνακας, αλλά και της Λεμεσού. 

Για όλα τα έργα της εταιρείας μπορείτε να επισκεφθείτε το www.pluspropertiescyprus.com

Επιμέλεια
Νίκη Μιχαήλ
(Δημοσιογράφος)

 

 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »