Fabulous Jewellers: Παρέδωσε το πρώτο δώρο στην Άντρη Κυριάκου


Οι ιστοσελίδες www.cityoflarnaka.com και www.larnakagoingout.com σε συνεργασία με το κοσμηματοπωλείο Fabulous Jewellers δίνουν την ευκαιρία σε 2 μεγάλους τυχερούς να διεκδικήσουν 2 μεγάλα δώρα προσφορά του κοσμηματοπωλείου.

Tην είδηση χορηγεί η υπηρεσία Λάρνακα e-Business

Το City of Larnaka σε συνεργασία με το κοσμηματοπωλείο Fabulous Jewellers δίνει την ευκαιρία σε έναν μεγάλο τυχερό να κερδίσει ένα ρολόι Tom Carter- Cruise Collection Elegance αξίας €110,00.

Επίσης, το Larnaka Going Out σε συνεργασία με το κοσμηματοπωλείο Fabulous Jewellers έδωσε την ευκαιρία σε έναν μεγάλο τυχερό να κερδίσει ένα γυναικείο κόσμημα Rebecca από τη συλλογή Boulevard Pearl αξίας €89,00.

Σε χθεσινή τελετή που διεξήχθη στο κατάστημα του κοσμηματοπωλείου στη Δεκέλεια, η νικήτρια του δώρου κόσμημα Rebecca από τη συλλογή Boulevard Pearl αξίας €89,00. που χάρησε το  Larnaka Going Out Άντρη Κυριάκου, παρέλαβε το δώρο της από τη διεύθυνση του καταστήματος.

 

 

Το ρολόι Tom Carter- Cruise Collection Elegance αξίας €110,00 έχει κερδίσει η Άντρη Νικόλατζιη η οποία θα παραλάβει το δώρο της τις επόμενες ημέρες.

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »