Breaking News

Eye Care 4 U by Tasoula Panteli: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ Animation


Η εταιρεία μας, Eye Care 4 U by Tasoula Panteli, δραστηριοποιείται στην αγορά της Λάρνακας από το 1992 και ιδρύθηκε από τον κύριο Μάρκο & Τασούλα Παντελή και εν συνεχεία “πέρασε” στα παιδιά τους. Όραμα της οικογένειας αυτής ήταν να μεταφέρει στην κοινωνία της Λάρνακας ότι καλύτερο είχε να κάνει στον τομέα της όρασης.

Θέλοντας να “παρουσιάσουμε” στους γονείς την νέα μας πρόταση για το Back 2 School δημιουργήσαμε την καμπάνια με τίτλο ” Τα παιδιά . . . και τα μάτια σας”. Ένα εύστοχο μεν σλόγκαν, που παρουσιάζει έξυπνα το προϊόν μας αλλά κάτι λείπει ακόμα. Και ξαφνικά δημιουργείται η ιδέα για τον μικρό Μαρκούλη.

Τον επαγγελματικό εγγονό δηλαδή, του ιδρυτή της εταιρείας μας, ο οποίος θα είναι το κεντρικό πρόσωπο για ότι έχει να κάνει με τα παιδιά που ασφαλώς και πρέπει να τα προσέχετε σαν τα μάτια σας.

 

Ο μικρός Μαρκούλης θα είναι το παιδάκι της εταιρείας που θα μεγαλώνει μαζί με όλους εμάς, αλλά και τα δικά σας παιδιά, που είναι ότι πιο πολύτιμο υπάρχει για τον κάθε έναν σήμερα. Και εμείς, ως μια οικογενειακή επιχείρηση, είμαστε εδώ για να καλύψουμε τις ανάγκες σας στα πλαίσια των γνώσεων και της εξειδίκευσης μας.

Εάν, λοιπόν περνάτε από την οδό Ερμού 95-97 (απέναντι από τις Αλχημείες) ή από το 2ο μας κατάστημα Γιάννου Κρανιδιώτη 20-22 (Χώρος Στάθμευσης Εμπορικού Κέντρου Alphamega) ρωτήστε για τον μικρό Μαρκούλη και ζητήστε να εξετάσετε τα μάτια σας αφού η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία.

Σας ευχαριστούμε

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »