Breaking News

€27,400 από τα Ocean Basket στον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό


Η γνωστή αλυσίδα φαγητού πέραν από τα απολαυστικά θαλασσινά γευστικά ταξίδια που προσφέρει στο κοινό, έχει αποδείξει πολλές φορές πως ανταποδίδει όλη αυτή τη στήριξη που έχει από την αγορά προσφέροντας με το δικό της τρόπο στην κοινωνία.

Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας ολοκληρώθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά διοργανώθηκε μέσα από τα εστιατόρια της αλυσίδας η καμπάνια «Αγάπη στην πράξη από εμάς και εσάς μαζί» όπου οι πελάτες των εστιατορίων εισέφεραν ένα μικρό ποσό στο λογαριασμό τους και παρέγγελναν τις ειδικές πιατέλες των Ocean Basket βοηθώντας με αυτόν τρόπο να μαζευτεί ένα ποσό για τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό.

Το πόσο που μαζεύτηκε από τους πελάτες, μεγάλωσε με την εταιρική συνεισφορά του Ocean Basket Κύπρου, και στις 21/03/2017 η διεύθυνση της εταιρείας παρέδωσε στον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό μια επιταγή 27,400.00 Ευρώ.

 

Με σχετική ανάρτηση στη σελίδα της στο facebook αναφέρει:

Είμαστε περήφανοι που με την βοήθεια σας καταφέραμε τα τελευταία 3 χρόνια να προσφέρουμε το συνολικό ποσό των 72,229,00 Ευρώ στον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό βοηθώντας οικογένειες και παιδιά στην Κύπρο που το έχουν ανάγκη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους!



Κύριες Ειδήσεις





Translate »