Domino’s Pizza: Νέο κατάστημα στη Λάρνακα


Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, η Λάρνακα καλωσόρισε πανηγυρικά το πρώτο κατάστημα Domino’s Pizza στην πόλη, σε μια εκδήλωση… γεμάτη νοστιμιές. Με μπόλικη, κεφάτη μουσική και tasting της πίτσας που αγαπήθηκε σε περισσότερες από 85 χώρες ανά τον κόσμο.

Από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις 6, η Domino’s Pizza προσέφερε 50% έκπτωση σε όλες τις παραγγελίες, αλλά και δωρεάν δοκιμή πίτσας για όσους παρευρέθηκαν στο opening, με τη μουσική να κρατάει την αδρεναλίνη – αλλά και την όρεξη – στα ύψη μέχρι το βράδυ.

Το νέο κατάστημα, το οποίο βρίσκεται στην Λεωφ. Μακαρίου ΙΙΙ, 62 στη Λάρνακα, ολοκληρώνει την παγκύπρια κάλυψη της Domino’s, η οποία έχει πλέον παρουσία και στις τέσσερις κύριες πόλεις του νησιού. Τώρα, για πρώτη φορά στη Λάρνακα, θα προσφέρονται συνταγές και δημιουργίες Domino’s με δωρεάν παράδοση και καινοτομίες που εμπλουτίζουν την εμπειρία της παραγγελίας, όπως είναι η διαδραστική εφαρμογή και το περίφημο Domino’s Pizza Tracker, το οποίο δίνει την ευκαιρία στο κοινό να παρακολουθήσει τη διαδικασία προετοιμασίας και ψησίματος της πίτσας του, μέχρι να φτάσει στην πόρτα του.

Πηγή:



Κύριες Ειδήσεις





Translate »