Breaking News

Cytanet: Διαχρονική εκπαίδευση για ασφαλές διαδίκτυο


Η Cytanet συνεχίζει, με συνέπεια και αξιοπιστία τις εκπαιδεύσεις των παιδιών στα σχολεία σε θέματα που αφορούν την ασφαλή χρήση του διαδικτύου. 

Η  ενέργεια και τη φετινή σχολική χρονιά, περιλαμβάνει εκπαιδευτικές παρουσιάσεις, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, σε όλα τα σχολεία Δημοτικής, Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης. Μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί, πέραν των 1.270 παρουσιάσεων σε σχολεία Δημοτικής, Μέσης και Τεχνικής εκπαίδευσης, τις οποίες παρακολούθησαν περισσότεροι από 139.000 μαθητές και εκπαιδευτικοί. Ανάλογες παρουσιάσεις διοργανώνονται επίσης και για τους γονείς, σε συνεργασία με τους συνδέσμους γονέων και την Παγκύπρια Σχολή Γονέων, καθώς και για άλλα οργανωμένα σύνολα.

Παράλληλα, η Cytanet εφαρμόζει, σε συνεργασία με το Σώμα Προσκόπων Κύπρου, αντίστοιχο πρόγραμμα εκπαιδεύσεων και βιωματικών δραστηριοτήτων. Αυτή η  συνεργασία προσβλέπει στην αξιοποίηση των προσκόπων ως πρεσβευτών του “Κώδικα Καλού Διαδικτύου”, αρχίζοντας με τη δική τους εκπαίδευση σε θέματα σωστής συμπεριφοράς στο διαδίκτυο και συνεχίζοντας με τη μετάδοση των γνώσεων αυτών στο κοινό.
cytanetasfales2



Κύριες Ειδήσεις





Translate »