Breaking News

Cyta: Προκηρύσσεται ξανά ο διαγωνισμός για διαφημιστικό συνεργάτη


Στην ακύρωση του διαγωνισμού για επιλογή ενός συνεργάτη, στον τομέα προβολής και διαφήμισης προχώρησε η Cyta η οποία με ανακοίνωση της επισημαίνει πως λόγω κάποιων υπηρεσιακών αναγκών του Οργανισμού, στο προσεχές διάστημα θα επαναπροκηρυχθεί ο διαγωνισμός ώστε να επιλεγούν δύο συνεργάτες.

Στην ανακοίνωση της η Cyta επισημαίνει πως ο διαγωνισμός θα επαναπροκηρυχθεί μέσα στα πλαίσια της υλοποίησης και ενίσχυσης της οργανωτικής και λειτουργικής εστίασης του Οργανισμού, με στόχο την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προκλήσεων στο χώρο των τηλεπικοινωνιών.

Σε δηλώσεις του στο InBusinessNews, o εκπρόσωπος Τύπου της Cyta, Λευτέρης Χρήστου, επισήμανε πως «μέσα στην προσπάθεια του Οργανισμού να προχωρήσει περαιτέρω με την επικέντρωση στους δύο βασικούς τομείς της αγοράς, την καταναλωτική και την επιχειρηματική, επιβάλλεται η επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού».

Όπως επισημαίνεται και στην ανακοίνωση για την καλύτερη κάλυψη των αναγκών του Οργανισμού θα επιλεγούν δύο συνεργάτες και όχι ένας όπως προέβλεπε η προηγούμενη προκήρυξη του διαγωνισμού.

inbusiness



Κύριες Ειδήσεις





Translate »