Breaking News

Cyprus Airways: Καθημερινές πτήσεις προς Αγ. Πετρούπολη για το καλοκαίρι 2018


Η Cyprus Airways αυξάνει τη συχνότητα των πτήσεών της προς Αγία Πετρούπολη με καθημερινές πτήσεις για το καλοκαίρι του 2018. Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου της εταιρείας, για το καλοκαίρι του 2018, οι πτήσεις από δύο την εβδομάδα θα γίνουν καθημερινές.

Η Cyprus Airways προσφέρει δύο κατηγορίες ναύλων, Basic και Flex. Η κατηγορία Flex προσφέρει πρόσθετες υπηρεσίες όπως αποσκευή 23kg, επιλογή θέσης κ.λπ., προσφέροντας στους επιβάτες τη δυνατότητα να προσαρμόσουν την ταξιδιωτική τους εμπειρία σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.

Η τιμή του εισιτηρίου μονής διαδρομής από την Κύπρο προς την Αγία Πετρούπολη ξεκινά από 110 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και επιβαρύνσεων. Οι επιβάτες μπορούν να κλείσουν τα εισιτήρια τους μέσω της ιστοσελίδας cyprusairways.com, του τηλεφωνικού κέντρου της Cyprus Airways (από Κύπρο χωρίς χρέωση 8000 8111 ή από εξωτερικό στο +357 24000053) ή μέσω του ταξιδιωτικού τους πράκτορα.

Το αναλυτικό πρόγραμμα πτήσεων όλων των προορισμών της Cyprus Airways είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της εταιρίας cyprusairways.com.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »