Crash Test: Πόσο κοστίζει το αεροπορικό εισιτήριο για Πάσχα


Η πλοήγηση στα on-line booking συστήματα κατέδειξε πως οι τιμές είναι ιδιαιτέρως τσουχτερές.

Πλησιάζουν οι διακοπές του Πάσχα και ως Κύπριοι καταναλωτές οι περισσότεροι πάντα αναμένουμε την τελευταία στιγμή για να διευθετήσουμε τις διακοπές μας. Ελκυστικός προορισμός για τις ημέρες του Πάσχα η Ελλάδα που αποτελεί και τον πιο κοντινό προορισμό για ολιγοήμερη απόδραση με άρωμα από Πάσχα των Ελλήνων.

Tην ενημέρωση χορηγεί η υπηρεσία Λάρνακα e-Business

Με βάση τα πιο πάνω δεδομένα το INBusinessNews πραγματοποίησε τη δική του μικρή έρευνα αγοράς για το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη μέσα από το on-line σύστημα κράτησης εισιτηρίων που διαθέτουν οι τρεις αεροπορικές εταιρείες (Agean, Cobalt και Blue Air). Επιλέξαμε ως ημερομηνία αναχώρησης στις 13 -14 Απριλίου 2017 και ημερομηνία επιστροφής την 17-18 Απριλίου. Παράλληλα, η έρευνα έγινε τόσο για ατομικό εισιτήριο, όσο και για οικογενειακό πακέτο, για δύο ενήλικες και δύο ανήλικους κάτω των 12 ετών.

Τα αποτελέσματα της έρευνας κατέδειξαν πως οι τιμές των εισιτηρίων είναι ιδιαίτερα τσουχτερές, ενώ  σε ορισμένες περιπτώσεις τα εισιτήρια έχουν ήδη εξαντληθεί. Παραθέτουμε πιο κάτω αναλυτικά τα ευρήματα της έρευνας μας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο InBusinessnews.com 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »