Breaking News

Crash Test: Πόσο για Θεσσαλονίκη ή Αθήνα;


Το κόστος αεροπορικών εισιτηρίων για όσους προγραμματίζουν διακοπές τον Αύγουστο

Με τον υδράργυρο να κτυπάει ήδη από τώρα κόκκινο αρκετοί είναι αυτοί που αναμένουν τη στιγμή που θα αναχωρήσουν για διακοπές. Με τις επιλογές των καταναλωτών που διαμένουν στην Κύπρο και επιθυμούν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό να είναι διευρυμένες, με πέραν των 70 αεροπορικών εταιρειών να πραγματοποιούν πτήσεις από και προς τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων ποικίλουν αναλόγως προορισμού.

Ωστόσο, για τους περισσότερους Κύπριους δημοφιλέστερος εξακολουθεί να παραμένει η Ελλάδα, με τις αεροπορικές εταιρείες Aegean, Cobalt και Blue Air να πραγματοποιούν πτήσεις από Λάρνακα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ η Ryan Air πραγματοποιεί το δρομολόγιο Πάφος – Θεσσαλονίκη. Πρόσφατα ανακοίνωσε και το πτητικό της πρόγραμμα οι νέες Κυπριακές Αερογραμμές με Ηράκλειο και Ρόδο να βρίσκονται στα πλάνα τους για την Ελλάδα. Με τη δραστηριοποίηση των ιδιωτικών αεροπορικών αερογραμμών οι επιλογές είναι αρκετές και οι τιμές ανταγωνιστικές, απόρροια του ανταγωνιστικού περιβάλλοντος στην αγορά.

Με βάση τα πιο πάνω δεδομένα το INBusinessNews πραγματοποίησε τη δική του μικρή έρευνα αγοράς (στις 28 Ιουνίου) για το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη μέσα από το on-line σύστημα κράτησης εισιτηρίων που διαθέτουν οι αεροπορικές εταιρείες. Επιλέξαμε ως ημερομηνία αναχώρησης την 7η Αυγούστου 2017 και ημερομηνία επιστροφής την 21η Αυγούστου. Παράλληλα, η έρευνα έγινε τόσο για ατομικό εισιτήριο, όσο και για οικογενειακό πακέτο, για δύο ενήλικες και δύο ανήλικους κάτω των 12 ετών.

Τα αποτελέσματα της έρευνας κατέδειξαν πως οι τιμές των εισιτηρίων διαφέρουν κατά πολύ. Παραθέτουμε πιο κάτω αναλυτικά τα ευρήματα της έρευνας μας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο INBUSINESSNEWS.COM



Κύριες Ειδήσεις





Translate »