Breaking News

Cosmos Tobacco Trading: Εξόφληση τιμολογίων ηλεκτρονικά


Πρωτοποριακή υπηρεσία “Invoice eSettlement”, σε συνεργασία με την Τράπεζα Κύπρου

Ανταποκρινόμενοι στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών της και με στόχο την ασφαλή διαχείριση  μετρητών και εξόφλησης τιμολογίων, η Cosmos Tobacco Trading Ltd σε συνεργασία με την Τράπεζα Κύπρου πρωτοπορεί και εισάγει τη νέα υπηρεσία ηλεκτρονικής εξόφλησης τιμολογίων “Invoice eSettlement”, μέσω των ψηφιακών καναλιών εξυπηρέτησης της 1bank.

Μέσω της υπηρεσίας “Invoice eSettlement”, η οποία είναι διαθέσιμη μέσω Internet και Mobile Banking, η εξόφληση τιμολογίων από τους πελάτες που λαμβάνουν μέρος μπορεί πλέον να πραγματοποιείται απλά και γρήγορα, στο φιλικό περιβάλλον της 1bank.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Cosmos Tobaccco Trading είναι η πρώτη εταιρεία που εισάγει τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής.

Πρακτικά, οι συνεργάτες της Cosmos Tobaccco Trading που παραλαμβάνουν εμπορεύματα, μπορούν άμεσα να πληρώσουν την εταιρεία, μέσω της επιλογής “Invoice eSettlement” καταχωρώντας τον κωδικό πελάτη (9 ψηφία).

Η νέα υπηρεσία προσφέρει πολλαπλά πλεονεκτήματα για τους πελάτες της εταιρείας, μεταξύ άλλων, εξοικονόμηση κόστους για τον πελάτη με τη μείωση της διαχείρισης μετρητών και επιταγών, μείωση των κινδύνων από τη διακίνηση μετρητών, όπως επίσης και αποφυγή σφαλμάτων στο ποσό εξόφλησης κατά την πραγματοποίηση συναλλαγών.

Όσον αφορά στις προϋποθέσεις, σημειώνεται ότι η χρήση της υπηρεσίας προσφέρεται σε όλους τους συνδρομητές της 1bank, την ώρα που ο συνδρομητής πρέπει να έχει πλήρη πρόσβαση στο 1bank και να είναι κάτοχος Digipass.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »