Breaking News

COSMO NAPA HOTEL: Η νέα επιλογή στην Αγία Νάπα, ιδανική για οικογενειακές διακοπές


Σιγά σιγά οδεύουμε στην επάνοδο μας στην πραγματικότητα η οποία σίγουρα δεν θα είναι όπως πριν, τουλάχιστο για ένα χρονικό διάστημα.

 

Παρόλα αυτά το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και σίγουρα αρκετοί είναι αυτοί που θα ψάξουν κάποιες στιγμές χαλάρωσης μετά από μια περίοδο δύσκολη από κάθε άποψη. Η Αγία Νάπα πάντα βρίσκεται ψηλά στις επιλογές των Κύπριων τουριστών και αυτό αναμένεται να γίνει και φέτος. Το μεγάλο ερώτηματικό είναι τι θα γίνει με τον τουρισμό μας και πόσες ξενοδοχειακές μονάδες θα λειτουργήσουν.

Μια νέα πρόταση έρχεται φέτος στον αγαπημένο μας τουριστικό θέρετρο που φέρει την ονομασία Cosmo Napa Hotel. Πρόκειται για μια μικρή ξενοδοχειακή μονάδα που βρίσκεται σε μια υπέροχη τοποθεσία στην καρδιά της Αγίας Νάπα, σε κοντινή απόσταση από την παραλία, την κεντρική πλατεία κ.α.

Με ένα πολύ όμορφο και προσεγμένο σχεδιασμό το Cosmo Napa αποτελεί ιδανική ποιοτική επιλογή και Κύπριους που θέλουν να απολαύσουν με την οικογένεια τους την Αγία Νάπα και τον Πρωτάρα.  Αποτελείται από 100 δωμάτια, χωριτικότητας 2-5 ατόμων τα οποία διαθέτουν:

-Δωρεάν WI-FI

-Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα

-Κλινοσκεπάσματα & πετσέτες μπάνιου

-Ζεστό και Κρύο κλιματισμό

-Δορυφορικά κανάλια

-Υπηρεσία καθαρισμού

-Πισίνα

-Χώρος στάθμευσης

 

Οι τύποι δωματίων είναι οι εξής:

STANDARD STUDIO

Self-Catering open plan studio apartment with private kitchen sleeping area, private bathroom can sleep up to 2 guest and some studio 3 guests. Some rooms are with balcony.

BED  
Twin or Double beds (upon availability)
SLEEPS 
Up to 2

 

18

STUDIO

Self-Catering open plan studio apartment with private kitchen sleeping area, private bathroom can sleep up to 2 guest and some studio 3 guests.

BED 
Twin or Double beds (upon availability)

SLEEPS 
Up to 2

 

45

DELUXE STUDIO

Self-Catering open plan studio apartment with private kitchen sleeping area, private bathroom can sleep up to 2 guest and some studio 3 guests.

Beds 
Twin or Double bed (upon availability)

Sleeps 
Up to 2

 

8

JUNIOR STUDIO

Self-Catering open plan studio apartment with private kitchen sleeping area, private bathroom can sleep up to 2 guest.

Beds 
Twin or Double bed (upon availability)

Sleeps 
Up to 2

 

 

1

DELUXE SUITE

Self catering apartment non smoking with private kitchen, 2 bedrooms, seating area, private bathroom and balcony can sleep up to 5 guests.

Beds 
1 double / 1 single / two sofa bed

Sleeps 
Up to 5


 

Αν σε πείσαμε και θες από τώρα να κάνεις την κράτηση σου μπορείς να το κάνεις μέσω της ιστοσελίδας www.cosmonapa.com ή τηλεφωνικώς στο 23842900

 

Cosmo-final-cam-26- copy

Cosmo-final-cam-27- copy

Cosmo-final-cam-28- copy

Cosmo-final-cam-33- copy

Night-cosmo-final-cam-17- copy

Night-cosmo-final-cam-30- copy



Κύριες Ειδήσεις





Translate »