Breaking News

CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας 2018


Στο πλαίσιο της διαχρονικής ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών, η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, για 19η συνεχόμενη χρονιά, στέκεται στο πλευρό του Τμήματος Τροχαίας του Αρχηγείου Αστυνομίας Κύπρου, με τη διοργάνωση της Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας από τις 29 Οκτωβρίου έως τις 4 Νοεμβρίου. Με μήνυμα, «Οδική Ασφάλεια . . . Πρόσεχε τη ζωή σου!», η ενημερωτική εκστρατεία τελεί υπό την Αιγίδα του Έντιμου Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, κ. Ιωνά Νικολάου.

Την έναρξη κήρυξε σε Δημοσιογραφική Διάσκεψη, στις 29 Οκτωβρίου, ο Έντιμος Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης. Χαιρετισμούς απηύθυναν: Από πλευράς Αστυνομίας ο Αρχηγός, κ. Ζαχαρίας Χρυσοστόμου και ο Δ/ντής Τροχαίας, κ. Σπύρος Σπύρου. Από τη CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου CNP CYPRUS, κ. Τάκης Φειδία και ο Γενικός Διευθυντής της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, κ. Ανδρέας Κ. Στυλιανού.

Αποκορύφωμα των εκδηλώσεων Οδικής Ασφάλειας, αποτελεί η μεγάλη εκδήλωση για τα παιδιά που φέτος, θα διοργανωθεί στη Λευκωσία, στις 3 Νοεμβρίου στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής.  Στόχος είναι η εκπαίδευση των παιδιών μέσα από διάφορες δραστηριότητες, ώστε να μπορούν να προστατεύσουν τη ζωή τους καθώς και εκείνη των συνανθρώπων μας.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »