Breaking News

Buy the bag and carry the cause και στην παραλία!


Προσφέρουμε στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο και την Αροδαφνούσα

Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει και ο κόσμος δειλά – δειλά βγαίνει στις παραλίες η τσάντα της Lidl με τα μοναδικά σχέδια των natargeorgiou μπορεί να αποτελέσει την ιδανική παρέα.

Μετά από τη μεγάλη επιτυχία και τις χιλιάδες πωλήσεις που σημείωσαν οι τσάντες της Lidl επανακυκλοφορούν σε περιορισμένο αριθμό και σε συγκεκριμένα καταστήματα με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου.

Με τα ίδια τρία μοναδικά σχέδια, οι τσάντες επανακυκλοφόρησαν στις 9 Μαΐου, σε επιλεγμένα καταστήματα της Lidl Cyprus και στο Ανακουφιστικό Κέντρο Φροντίδας Αροδαφνούσα. Βρείτε τις τσάντες στο Παραλίμνι, στον Πρωταρά, στο Μενεού, στην Ορμήδεια, στη Λεμεσό – λεωφόρο Ρούσβελτ, στην Παλλουριώτισσα, στα Λατσιά, στη Λακατάμια και στην Πάφο – Τάφοι των Βασιλέων.

Με την αγορά κάθε τσάντας αξίας €15 η Lidl προσφέρει χαρά και ελπίδα στα άτομα που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Μια τσάντα που συμβάλλει στην ενίσχυση του επισιτιστικού προγράμματος των ασθενών του κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» και με την αγορά της μπορεί να ενισχύσει και την καλοκαιρινή διάθεση του κοινού.

Αυτή η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Lidl και αφορά σε όλους τους συνανθρώπους μας, ανεξαρτήτως ηλικίας, που αγαπούν τις νέες και πρωτοποριακές εμπειρίες, είναι κοινωνικά ευαίσθητοι και ενεργοί, και στηρίζουν αξιόπιστες φιλανθρωπικές ενέργειες και οργανώσεις.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »