BarberCon: O μοναδικός κομμωτής στην Κύπρο που κουρεύει με τα 2 χέρια! (video)


Ο κλάδος της κομμωτικής αναμφίβολα έχει αναπτυχθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, καθώς νέες μέθοδοι και τεχνικές έρχονται να προσφέρουν όλο και πιο προσεγμένες και εντυπωσιακές δημιουργίες.

Αυτό το οποίο έχει επιτύχει ο κομμωτής που θα σας παρουσιάσουμε εντούτοις, είναι κάτι πραγματικά πρωτοποριακό και καινοτόμο, καθώς κανείς άλλος κομμωτής στην Κύπρο δεν κάνει κάτι παρόμοιο.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου από τη Λάρνακα, ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει καταφέρει να ξεχωρίσει.

Τί είναι αυτό που διαφοροποιεί τον Κωνσταντίνο; Mα φυσικά, η μέθοδος που χρησιμοποιεί καθώς έχει καταφέρει να κουρεύει γρήγορα και με τα δύο χέρια. Για να μπορέσει μάλιστα να κάνει εφικτό το κούρεμα με τα δύο χέρια, ο Κωνσταντίνος πραγματοποίησε τρίμηνη εκπαίδευση, όπου είχε την ευκαιρία να τελειοποιήσει την τεχνική του. Ο ταλαντούχος κομμωτής καταφέρνει με τη μέθοδο που χρησιμοποιεί να πετύχει ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Είναι αξιοσημείωτο επίσης, πως ο νεαρός κομμωτής, ανταποκρινόμενος στις ανάγκες της εποχής, προσφέρει υπηρεσίες σε πολύ χαμηλές τιμές. Συγκεκριμένα το αντρικό κούρεμα στοιχίζει μόνο 5 ευρώ.

Αν είστε άντρας και θέλετε να ξεχωρίσετε με το μοδάτο κούρεμα σας, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το BarberCon. Μια μόνο δοκιμή θα σας πείσει!

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την πρωτοποριακή τεχνική που χρησιμοποιεί:

Πληροφορίες επικοινωνίας:

https://www.facebook.com/BarberCon/

Διεύθυνση: Aισχύλου 2, Λειβάδια, Λάρνακα

Tηλ: 99 757724

Πηγή: studentvoice.com.cy



Κύριες Ειδήσεις





Translate »