Altamira: Πωλεί 5 καταστήματα στη ενορία Σκάλα του Δήμου Λάρνακας για €690.000


Πέντε καταστήματα με μεσοπάτωμα στην ενορία Σκάλα του Δήμου Λάρνακας επί των οδών Λουκή Πιερίδη, Περικλέους και Θουκιδίδη πωλεί για το ποσό των €690,000 η Altamira.

 

Τα καταστήματα βρίσκονται σε μια ελκυστική και κεντρική τοποθεσία στην καρδιά του Δήμου, 80 μέτρα νότια της Λεωφόρου Γρηγόρη Αυξεντίου στο ύψος των φώτων τροχαίας της Αμερικάνικης Ακαδημίας και απέναντι από τον Δημοτικό Κήπο.
Πρόκειται για μια περιοχή αρκετά δραστήρια για εμπορικές και οικιστικές χρήσεις, με έντονη κινητικότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας. Αποτελούν τμήμα συγκροτήματος μικτής χρήσης με διαμερίσματα και καταστήματα γνωστό ως “Λύσειο Μέγαρο”.

Σημειώνεται ότι τα καταστήματα έχουν ενοποιηθεί και λειτουργούν ως ενιαία μονάδα. Το ενιαίο κατάστημα διαθέτει ισόγειο, μεσοπάτωμα και υπόγειο. Αποτελείται στο ισόγειο από χώρο υποδοχής και εξυπηρέτησης πελατών με ταμεία, γραφείο διευθυντή, strong room, αποθήκη και 3 γραφεία. Στο μεσοπάτωμα υπάρχουν δύο χώροι συνεδριάσεων, κουζίνα, αποχωρητήρια ανδρών/γυναικών και server room. Το υπόγειο χρησιμοποιείται κυρίως ως αποθηκευτικός χώρος. Το εμβαδό του ισογείου ανέρχεται σε 240 τ.μ, του μεσοπατώματος σε 113 τ.μ και του υπογείου σε 176 τ.μ.
Τα καταστήματα ενοικιάζονται σε Τραπεζικό Ίδρυμα με μακροχρόνιο συμβόλαιο και με καλή απόδοση. Επιπλέον, διαθέτουν ξεχωριστούς τίτλους ιδιοκτησίας.
Η ώρα λήξης της Περιόδου Υποβολής προσφορών είναι η ώρα 13:00 το μεσημέρι κάθε Τρίτη.
Logo - InBusiness


Κύριες Ειδήσεις





Translate »