Breaking News

Altamira: Προς πώληση μεγάλο ημιτελές κτήριο στην Αραδίππου


Ένα ημιτελές τετραώροφο συγκρότημα διαμερισμάτων και γραφείων σε κεντρική αρτηρία  της Αραδίππου, στην επαρχία Λάρνακας, διαθέτει προς πώληση μέσα από την ιστοσελίδα της η Altamira Real Estate, www.altamirarealestate.com.cy.

Το ακίνητο, που πωλείται στην ελκυστική τιμή των €850.000, βρίσκεται επί της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου IΙΙ, μία από τις πιο πολυσύχναστες εμπορικές οδούς της Αραδίππου. Αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία χρόνια η περιοχή της Αραδίππου παρουσιάζει αυξημένη οικοδομική δραστηριότητα, έχοντας προσελκύσει μεγάλο αριθμό τόσο μόνιμων κατοίκων όσο και επιχειρήσεων. Σήμερα, η Αραδίππου διαθέτει ένα πλήρως ανεπτυγμένο εμπορικό κέντρο, με μεγάλο αριθμό γραφείων, καταστημάτων και υπηρεσιών ενώ σε αυτή την εξέλιξη συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό η εγγύτητα της περιοχής με την πόλη της Λάρνακας αλλά και τον αυτοκινητόδρομο.

Προοπτική για υψηλές αποδόσεις
Όσον αφορά το τετραώροφο συγκρότημα, θα αποτελείται, με την ολοκλήρωσή του, από δύο κτήρια. Το πρώτο κτήριο θα διαθέτει κατάστημα με μεσοπάτωμα στο ισόγειο και γραφειακούς χώρους στους υπόλοιπους ορόφους, ενώ το δεύτερο κτήριο θα αποτελείται από πυλωτή στο ισόγειο και οικιστικά διαμερίσματα στους υπόλοιπους ορόφους. Σημειώνεται ότι ακίνητο βρίσκεται σε οικόπεδο έκτασης περί τα 901 τ.μ., ενώ σύμφωνα με τα αρχιτεκτονικά σχέδια, οι κλειστοί χώροι των δύο κτηρίων θα έχουν συνολικό εμβαδόν 903 τ.μ., καλυμμένες και ακάλυπτες βεράντες πέραν των 100 τ.μ. και υπόγειο χώρο στάθμευσης, με εμβαδόν περί τα 625 τ.μ..

Το συγκρότημα μπορεί να προσφέρει επαγγελματική στέγη σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, εξασφαλίζοντας σταθερά υψηλή απόδοση στον δυνητικό αγοραστή. Συγκεκριμένα, οι χώροι του ακινήτου  είναι κατάλληλοι για τη λειτουργία ιατρείων, ινστιτούτων αισθητικής, δικηγορικών και λογιστικών/ελεγκτικών γραφείων, φροντιστηρίων κ.α.. Επιπρόσθετα, το ακίνητο μπορεί να αποτελέσει επιλογή για μεγαλύτερες επιχειρήσεις, καθώς συνδυάζει showroom και χώρο υποδοχής στο ισόγειο και γραφειακούς χώρους στους υπόλοιπους ορόφους του κτηρίου.  Την ίδια ώρα, δεδομένου πως με την ολοκλήρωσή του αναμένεται πως θα προσφέρει υψηλές αποδόσεις, το ακίνητο θα μπορούσε να προσελκύσει το ενδιαφέρον διάφορων τύπων επενδυτών όπως για παράδειγμα, ιδιωτών που προσδοκούν υψηλότερες αποδόσεις επενδύοντας σε ένα εμπορικό ακίνητο, επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται για ιδιόχρηση ή επένδυση, θεσμικών επενδυτών καθώς και επενδυτικών ταμείων (funds).

Πέραν των υψηλών αποδόσεων, ακόμη ένας παράγοντας που καθιστά το ακίνητο ελκυστικό είναι η έλλειψη προσφοράς και σταθερής ζήτησης διαμερισμάτων για την περιοχή, καθώς περιορίζει το ρίσκο της επένδυσης, δίνοντας ταυτόχρονα, μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους στον επενδυτή.

1

Καθοδήγηση σε όλα τα στάδια υλοποίησης ενός έργου
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Τμήμα Ανάπτυξης Έργων (Project Development) της Altamira Real Estate είναι σε θέση να καθοδηγήσει τον εκάστοτε επενδυτή από την πρώτη φάση του σχεδιασμού μέχρι και την υλοποίηση του έργου. Την ίδια ώρα, η Εταιρεία παρέχει όλες τις πληροφορίες και τα έγγραφα που απαιτούνται στα στάδια αδειοδότησης και κατασκευής, ενώ αναλαμβάνει την υλοποίηση των μελετών που απαιτούνται για την κοστολόγηση, διαχείριση, και ολοκλήρωση του έργου, προσκομίζοντας τα σχετικά έγγραφα όπως αρχιτεκτονικά σχέδια, άδειες οικοδομής κ.α.

 

2

Προσφορές μέχρι 27 Οκτωβρίου
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις προσφορές τους ηλεκτρονικά στο propertytender@cy.altamiraam.com το αργότερο μέχρι την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020.
Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τη διαδικασία της Altamira, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορές με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 8000 8200.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »