Breaking News

Africanos Property Developers Ltd: Παραδίδει τα έργα Anastasios Residences & Drosia Heights


Yπερ- Ευχαριστημένοι πελάτες παραλαμβάνουν τα έργα Anastasios Residences & Drosia Heights 

Η εταιρία Africanos Property Developers Ltd,  λίγους μήνες προτού αποχαιρετήσουμε το 2017 παρέδωσε στην πόλη της Λάρνακας δύο ακόμα έργα στολίδι για την πόλη, το Anastasios Residences και Drosia Heights Residences.

Με τα δύο έργα έτοιμα για παράδοση στους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων η Africanos Developers απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι είναι μια απο τις καλύτερες εταιρίες στον τομέα της ανάπτυξης γης αφού ενώ αρχικά ο προβλεπόμενος χρόνος παράδοσης ήταν τέλος του 2017 εν τέλει κατάφερε να παραδώσει τα δύο αυτά έργα πολύ νωρίτερα απο τον χρόνο που είχε αρχικά υπολογιστεί.

Η παράδοση έγινε σε κλίμα χαράς τόσο από τους ιδιοκτήτες όσο και από την Ομάδα της Africanos  Developers αφού με ικανοποίηση έβλεπε τα ευχαριστημένα πρόσωπα των αγοραστών οι οποίοι παρέλαβαν ένα έργο πέραν των προσδοκιών τους όπως χαρακτηριστικά είπαν αφού τόσο από θέμα ποιότητας όσο και από θέμα άψογης εξυπηρέτησης έμειναν πλήρως ικανοποιημένοι.

Η Ομάδα της Africanos Developers όπως το 2017 έτσι και με την νέα χρονιά θα συνεχίσει το ίδιο δυναμικά μέσα από τα 9 ΝΕΑ ΕΡΓΑ που βρίσκονται υπο ανέγερση, να δίνει στον αγοραστή την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή.

Η Ομάδα της Africanos Developers θα ήθελε να ευχηθεί σε όλους τους πελάτες και συνεργάτες της χαρά, ευτυχία και ΚΑΛΟ ΝΕΟ ΈΤΟΣ 2018.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »