Breaking News

Africanos Property Developers: Συνεχίζει ακάθεκτη με το έργο Μackenzy Beach Residences-Εργασίες εκσκαφής


H Εταιρεία Africanos Property Developers ανακοίνωσε στις 09/04/2020 την εκσκαφή του νέου τους έργου Mackenzy Beach Residences. Διευκρινίζεται ότι η Εταιρεία ακολουθεί κατά γράμμα τα Νέα Διατάγματα του ΠτΔ που αφορούν τα μέτρα πρόληψης και εξάπλωσης της πανδημίας του COVID-19 διασφαλίζοντας την υγεία και προστασία όλων των υπαλλήλων μας. Παραμένουν δυνατοί, με υπομονή και συνέπεια στην αγορά και οικονομία του Κράτους μας.

 

Αφού έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και εξασφαλίστηκαν όλες οι σχετικές άδειες η Εταιρεία άρχισε τις εκσκαφές του έργου. Το καινούργιο οικιστικό έργο θα ανεγερθεί στην ομώνυμη παραλιακή περιοχή της πόλης μας, Μακένζι. Μια περιζήτητη περιοχή με θέα την πανέμορφη θάλασσα της πόλης.

Η πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες είναι εξίσου εύκολη αφού η περιοχή στην οποία ανεγείρεται το έργο είναι κοντά σε σχολεία, νηπιαγωγεία, υπεραγορές, καταστήματα λιανικού εμπορίου και κέντρα υγείας καθώς και εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού και Λευκωσίας.

Πρόκειται για ένα μοναδικό οικοδόμημα του οποίου όλα του τα διαμερίσματα θα έχουν θέα τόσο το παραλιακό μέτωπο όσο και την Αλυκή της Λάρνακας. Το κτήριο αποτελείται από έξι (6) ορόφους και δώδεκα (12) διαμερίσματα. Οι δύο τελευταίοι ορόφοι θα είναι όροφοδιαμερίσματα, με το διαμέρισμα του έκτου (6ου) να έχει το πλεονέκτημα της αποκλειστικής χρήσης του roof garden. Το κάθε διαμέρισμα έχει από ένα χώρο στάθμευσης όπως επίσης και ένα αποθηκευτικό χώρο.

Το έργο είναι αποτέλεσμα εκτεταμένης μελέτης που έγινε από την ομάδα της AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS, η οποία απαρτίζεται από επαγγελματίες με χρόνια εμπειρίας στον τομέα τους.

Το έργο υπολογίζεται να είναι έτοιμο πριν το τέλος του 2021 ενώ έχει πωληθεί ήδη το 70% των διαμερισμάτων.

Η Εταιρεία καλεί τυχόν ενδιαφερόμενους αγοραστές όπως επικοινωνήσουν με τα γραφεία της στο τηλέφωνο 00357 24-828161, στέλνοντας email στο directors@africanosproperties.com ή και να επισκεφθεί για περαιτέρω πληροφορίες το website της WWW.AFRICANOSPROPERTIES.COM.

Και μην ξεχνάτε Μένουμε Σπίτι για να βγούμε όλοι μας νικητές. Θα τα καταφέρουμε.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »