Breaking News

Africanos Property Developers: Ξεκίνησε η ανέγερση του “Drosia Heights Residences”


Η Εταιρεία Africanos Property Developers περήφανα ανακοινώνει την έναρξη των εργασιών ανέγερσης του ΝΕΟΥ της  έργου “Drosia Heights Residences”.

Το έργο αφορά τετραώροφο κτίριο το οποίο θα αποτελείται από 8 διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων και δύο αποχωρητηρίων καθώς και δύο ρετιρέ, όλα με καταπληκτική θέα στην Aλυκή της Λάρνακας.

 

Δηλώσεις κ. Παναγιώτη Αναστασίου

AFRICAN

O Επικεφαλής των εργασιών, σχεδιασμού και ανάπτυξης του έργου κ. Παναγιώτης Αναστασίου δήλωσε στο CITY OF LARNAKA “  Το νέο μας έργο στην περιοχή Δροσιά, έχει σχεδιαστεί όπως κάθε άλλη φορά με ιδιαίτερη προσοχή και πιστεύουμε πως θα είναι ίσως ένα από τα πιο όμορφα και λειτουργικά έργα που έχουμε σχεδιάσει μέχρι σήμερα.

 

Δηλώσεις κ. Θέμη Αναστασίου

AFRICAN

“Η ανταπόκριση των πελατών μας ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή καθώς έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μας. Προτού ακόμη αρχίσει η ανέγερση του έργου έχουμε ήδη πωλήσει το 50% του έργου.  Για το λόγο αυτό θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους αγοραστές του έργου.” επισήμανε ο Επικεφαλής των πωλήσεων και επιχειρηματικής ανάπτυξης, κ. Θέμης Αναστασίου.
Δείτε φωτογραφίες από τις εργασίες που έχουν ήδη ξεκινήσει

african

african

african african



Κύριες Ειδήσεις





Translate »