Africanos Property Developers: Έναρξη εργασιών των νέων έργων KAMARES SUNSET RESIDENCES και KAMARES VALLEY RESIDENCES


Η εταιρεία Africanos Property Developers ανακοινώνει την έναρξη εργασιών εκσκαφής για την ανέγερση των νέων έργων KAMARES SUNSET RESIDENCES και KAMARES VALLEY RESIDENCES.

Η εταιρεία Africanos Property Developers συνεχίζει να δίνει δυναμικά το παρόν της και την χρονιά 2021 με δύο ακόμα έργα της στην περιοχή των Καμάρων. Τα έργα αυτά είναι το KAMARES SUNSET RESIDENCES και το KAMARES VALLEY RESIDENCES. Αφού έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και εξασφαλίστηκαν όλες οι σχετικές άδειες, η εταιρεία είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι οι εργασίες εκσκαφής για την ανέγερση των νέων έργων βρίσκονται ήδη υπό εξέλιξη και συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς για την ολοκλήρωση του έργου κοντά στο τέλος του 2021.

 

Τα τετραώροφα αυτά οικοδομήματα αποτελούνται από δύο διαμερίσματα των δύο υπνοδωματίων ανά όροφο με τα διαμερίσματα του τελευταίου ορόφου να επωφελούνται με την δυνατότητα αποκλειστικής χρήσης του roof garden, και της μοναδικής θέας που αυτά προσφέρουν. Όλα τα διαμερίσματα παραδίδονται με ένα χώρο αποθήκευσης και ένα χώρο στάθμευσης.

 



Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στους πιο κάτω συνδέσμους :

KAMARES SUNSET RESIDENCES
KAMARES VALLEY RESIDENCES

Το KAMARES SUNSET RESIDENCES και KAMARES VALLEY RESIDENCES έχουν σχεδιαστεί από την ομάδα της Africanos Property Developers και έχουν μελετηθεί από επαγγελματίες αρχιτέκτονες, μηχανικούς και διακοσμητές με χρόνια πείρας στον χώρο.

Στο κάθε έργο παραμένουν ακόμα διαθέσιμα δύο δυάρια διαμερίσματα στον δεύτερο και τρίτο όροφο σε πολύ συμφέρουσες τιμές. Η Εταιρεία διαθέτει ακόμη έντεκα (11) έργα τα οποία είναι υπό ανέγερση και σχεδιασμό, το ένα θα είναι έτοιμο για παράδοση πριν το τέλος του 2020 , τα άλλα έξι (6) αναμένετε να ολοκληρωθούν πριν το τέλος του 2021 ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα (4) έργα μέσα στην χρονιά 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα έργα της Africanos Property Developers, η ομάδα είναι διαθέσιμη καθημερινά από τις 8:00 -17:30 για συναντήσεις κατ’ ιδίαν ή και τηλεφωνικώς στο +357 24-828161 ή και στέλνοντας email στο: directors@africanosproperties.com.

Μπορείτε επίσης να ενημερώνεστε καθημερινά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »