Africanos Property Developers : Έναρξη εργασιών για το έργο Prime Corner Residences


Η Eταιρεία Africanos Property Developers συνεχίζει να δίνει το παρόν της και για την χρονιά 2020 με ένα ακόμα ένα εντυπωσιακό της έργο, το Prime Corner Residences. Αφού έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και εξασφαλίστηκαν όλες οι σχετικές άδειες η Εταιρεία είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι οι εργασίες εκσκαφής για την ανέγερση του νέου έργου “PRIME CORNER RESIDENCES” βρίσκονται ήδη υπό εξέλιξη και συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς για την ολοκλήρωση του έργου εντός του πρώτου εξαμήνου του 2021.

 

Το έργο πρόκειται να ανεγερθεί κοντά στη Μαρίνα της Λάρνακας. Η συγκεκριμένη περιοχή θεωρείται μια πολύ υποσχόμενη περιοχή της πόλης της Λάρνακας, αφού τα τελευταία χρόνια έχει αναπτυχθεί ραγδαίος και βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης. Στη συγκεκριμένη περιοχή έχουν ανεγερθεί η βρίσκονται υπό ανέγερση το Park View Residences,Casa Marina και το Perfect View Residences τα οποία έχουν ήδη αγοραστεί. Στη συγκεκριμένη περιοχή παρέχετε εύκολη πρόσβαση σε κύριους αυτοκινητόδρομους προς Λευκωσία και προς Ελεύθερη Αμμόχωστο.

Η πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες είναι εξίσου εύκολη αφού η περιοχή στην οποία ανεγείρεται το έργο είναι κοντά σε σχολεία, νηπιαγωγεία, υπεραγορές, καταστήματα λιανικού εμπορίου και κέντρα υγείας.

Το τετραώροφο αυτό πολυτελές έργο αποτελείτε από δύο διαμερίσματα των δύο υπνοδωματίων ανά όροφο με τα διαμερίσματα του τελευταίου ορόφου επωφελούνται με την δυνατότητα αποκλειστικής χρήσης του roof garden και της μοναδικής πολυτέλειας που αυτό προσφέρει. Όλα τα διαμερίσματα παραδίδονται με ένα χώρο αποθήκευσης και ένα χώρο στάθμευσης.

Το PRIME CORNER RESIDENCES έχει σχεδιαστεί από την ομάδα της Africanos Developers και έχει μελετηθεί από τους επαγγελματίες αρχιτέκτονες, μηχανικούς και διακοσμητές με χρόνια πείρας στον χώρο.

Στο έργο αυτό υπάρχουν 4 διαθέσιμα διαμερίσματα στον 2ο και 3ο όροφο ενώ τα υπόλοιπα διαμερίσματα έχουν ήδη πωληθεί και οι εργασίες συνεχίζονται πυρετωδώς για να παραδοθεί στους νέους ιδιοκτήτες του εντός των χρονικών πλαισίων.

Η Εταιρεία διαθέτει ακόμη οκτώ (8) έργα τα οποία είναι υπό ανέγερση και σχεδιασμό, τρία (3) εκ των οποίων αναμένετε να ολοκληρωθούν πριν το τέλος του 2020 και τα υπόλοιπα έργα το τέλος 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα έργα της Africanos Developers, η Εταιρεία προσκαλεί τυχόν ενδιαφερόμενους αγοραστές όπως επικοινωνήσουν με τα γραφεία της στο τηλέφωνο +357 24-828161,
ή στέλνοντας email στο: directors@africanosproperties.com ή και να επισκεφθεί για περαιτέρω πληροφορίες το website της εταιρείας: www.africanosproperties.com.

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »