Breaking News

Ablebook: Πραγματοποιήθηκε με επιτυχια η εκδήλωση ”αναδεικνύοντας τη σημασία του Προσβάσιμου Τουρισμού στην Κύπρο”


Στις 25 Οκτωβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε η Ablebook στο Radisson Blu Larnaka, αναδεικνύοντας τη σημασία του Προσβάσιμου Τουρισμού στην Κύπρο και ιδιαίτερα την αναγκαιότητα της προσβασιμότητας για ΑμεΑ στις ξενοδοχειακές μονάδες της Κύπρου.
Κατά τη διάρκεια της ημερίδας παρουσιάστηκαν σημαντικά θέματα, συμπεριλαμβανομένων:
Ανάλυση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο ξενοδοχειακός τομέας όσον αφορά την προσβασιμότητα και των αναγκών των ΑμεΑ και “Πώς το Ablebook app συμβάλλει στον Τουρισμό ΑΜΕΑ” από τον CBO της Ablebook Συμεών Στυλιανού.
Παρουσίαση εξειδικευμένου εξοπλισμού από τον κ. Marco Ragno, Εxport Manager της Ponte Giulio.
Παρουσίαση βιωματικής εμπειρίας ως τουρίστριας με αναπηρία από την Ραφαέλα Μιλτιάδους, Marketing Manager της Altamira Real Estate.
Xαιρετισμούς στην ημερίδα παρέθεσαν ο CEO & Founder της Ablebook, Ανδρέας Βασιλείου, ο Υφυπουργός Τουρισμού, κ. Κώστας Κουμής, ο Δήμαρχος Λάρνακας, κ. Andreas Vyras, και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ Λάρνακας, κ. Μάριος Πολυβίου.
Η εκδήλωση δεν θα ήταν εφικτή χωρίς τη γενναιόδωρη στήριξη των χορηγών της, περιλαμβανομένων του μεγάλου χορηγού doValue Cyprus, του Radisson Blu Hotel, καθώς και των χορηγών Ygia Polyclinic Private Hospital ,Chooseyourcyprus ,BauTech Systems, καθώς και των υποστηρικτών Reisswolf, το Δικηγορικό Harris Kyriakides και την Shikkis Glasses.
May be an image of 8 people
May be an image of 1 person, dais and text
May be an image of 1 person and text
May be an image of 1 person and text
May be an image of 1 person, dais and text
May be an image of 4 people, people studying and text
May be an image of 1 person and text
May be an image of 1 person and sleepwear
May be an image of 3 people and text


Κύριες Ειδήσεις





Translate »