Breaking News

Altamira: 3 ακίνητα στην Λάρνακα διαθέσιμα προς πώληση (ΦΩΤΟΣ)


Ολοένα και μεγαλύτερο αριθμό ακινήτων αποκτά η Altamira, η οποία σε εβδομαδιαία βάση ανακοινώνει τα νέα ακίνητα που διαθέτει προς πώληση.

 

Η Brief ανέτρεξε στην ιστοσελίδα της Altamira και παρουσιάζει τα νέα οικόπεδα που διαθέτει η Altamira.

 

  1. Χωράφι (Μερίδιο) – Αλεθρικό, Λάρνακα
  • Ε.Τ.: €10.000
  • Εμβαδόν:  7.024 τ.μ.

Διατίθεται προς πώληση τo 1/2 μερίδιο χωραφιού που αναλογεί σε εμβαδόν περί τα 3.512 τ.μ. στην κοινότητα Αλεθρικό στην Επαρχία Λάρνακας. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 1,5 χλμ. ανατολικά του κέντρου του χωριού. Διαθέτει ακανόνιστο σχήμα, επίπεδη επικλινή και εφάπτεται μη εγγεγραμμένου χωματόδρομου.

 

2) Χωράφι – Αλεθρικό, Λάρνακα    

  • Ε.Τ.: €12.000
  • Εμβαδόν: 2.676 τ.μ.

Πρόκειται για γεωργικό χωράφι στην κοινότητα Αλεθρικό στην Επαρχία Λάρνακας. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 500 μέτρα νοτιοδυτικά του κέντρου του χωριού. Διαθέτει ακανόνιστο σχήμα, επίπεδη επιφάνεια και είναι περίκλειστο.

 

3) Χωράφι – Αλεθρικό, Λάρνακα

  • Ε.Τ.: €30.000
  • Εμβαδόν:  5.009 τ.μ.

Πρόκειται για γεωργικό χωράφι στην κοινότητα Αλεθρικό στην Επαρχία Λάρνακας. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 2 χλμ  βορειοδυτικά του κέντρου του χωριού. Διαθέτει ακανόνιστο σχήμα, επικλινή επιφάνεια και εφάπτεται δημόσιου εγγεγραμμένου χωματόδρομου κατά μήκος του ανατολικού του συνόρου με πρόσωπο περί τα 6 μέτρα.

 

4) Χωράφι (Μερίδιο) – Αλεθρικό, Λάρνακα

  • Ε.Τ.: €35.000
  • Εμβαδόν:  6.689 τ.μ.

Διατίθεται προς πώληση τo 1/2 μερίδιο χωραφιού που αναλογεί σε εμβαδόν περί τα 3.345 τ.μ. στην κοινότητα Αλεθρικό στην Επαρχία Λάρνακας. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 800 μέτρα δυτικά του κέντρου του χωριού. Διαθέτει ακανόνιστο σχήμα, επίπεδη επιφάνεια και εφάπτεται μη εγγεγραμμένου χωματόδρομου.

Τονίζεται πως, για την υποβολή προσφορών η Altamira καλεί τους υποψηφίους όπως ελέγξουν τα πολεοδομικά ή και άλλα στοιχεία των ακινήτων με τις αρμόδιες αρχές, σημειώνοντας ότι, «δεν δεσμεύεται να αποδεχθεί την υψηλότερη ή οποιαδήποτε άλλη προσφορά», καθώς και πως «οι τιμές δύναται να αναπροσαρμοστούν χωρίς προειδοποίηση».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της εταιρείας ή να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 8000 8200.

 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »