Breaking News

Η Cyprus Airways αναβαθμίζει το σύστημα κρατήσεων της με το Amadeus Altea


Η Cyprus Airways ανακοινώνει ότι ολοκλήρωσε πρόσφατα την αναβάθμιση στο νέο σύστημα κρατήσεών της. Η σουίτα Amadeus Altéa είναι ένα τεχνολογικό σύστημα προηγμένης γενιάς που θα βοηθήσει την Cyprus Airways να ενισχύσει την εμπειρία των πελατών της, παρέχοντας περισσότερο ολοκληρωμένη και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, να αναπτύξει νέες ροές εσόδων και να βελτιώσει την λειτουργική αποτελεσματικότητα της εταιρείας. Η μετάβαση της Cyprus Airways στο σύστημα Amadeus Altéa θα εξασφαλίσει επίσης και την μελλοντική κάλυψη των αναγκών των επιβατών, καθώς η εταιρεία θα αναπτύσσεται.
Το νέο Σύστημα Κρατήσεων θα συμβάλλει στην μεγιστοποίηση των κρατήσεων της Cyprus Airways, αλλά και στην αύξηση των εσόδων μέσα από τα ευρείας κάλυψης κανάλια διανομής. Τα συνεργαζόμενα με την Amadeus ταξιδιωτικά γραφεία θα έχουν πλέον το μοναδικό πλεονέκτημα να παρακολουθούν άμεσα οποιαδήποτε αλλαγή επηρεάζει μια κράτηση που έχει γίνει μέσω του συστήματος Altea, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι σε θέση να εξυπηρετούν καλύτερα τους πελάτες τους, αλλά και να συμβάλλουν στην επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων της Cyprus Airways.
«Αναζητούμε πάντα νέους τρόπους να βελτιώνουμε την εμπειρία των επιβατών μας, σε κάθε στάδιο του ταξιδιού τους, και αυτή η προσπάθεια περιλαμβάνει και τη διαδικασία κρατήσεων. Οι προσδοκίες των πελατών μας μεταβάλλονται με ταχύτατους ρυθμούς και η μετάβαση στην πλατφόρμα της Amadeus θα μας επιτρέψει όχι μόνο να ανταποκριθούμε σε αυτές τις προσδοκίες, αλλά και να τις ξεπεράσουμε τα επόμενα χρόνια», δήλωσε η Natalia Popova, Chief Commercial Officer της Cyprus Airways.
«Ο ρυθμός των αλλαγών που συντελούνται στον ταξιδιωτικό κλάδο είναι ιδιαίτερα ταχύς, καθώς η εξατομίκευση γίνεται ολοένα και πιο κρίσιμη για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών» δήλωσε ο Christian Baillet, Amadeus Director Airline Account Management Central & Southern Europe. «Η αναβάθμιση στο Altéa Suite θα επιτρέψει στην Cyprus Airways να παραμείνει ανταγωνιστική και να συνεχίσει να ανταποκρίνεται στις εξελισσόμενες απαιτήσεις των επιβατών σε αυτό το σημαντικό στάδιο ανάπτυξής της.»
Πάνω από τα δύο τρίτα των αεροπορικών εταιρειών της συμμαχίας Star Alliance, τα τρία τέταρτα των αεροπορικών εταιρειών της συμμαχίας Oneworld και οι μισές αεροπορικές εταιρείες της συμμαχίας Skyteam χρησιμοποιούν την σουίτα Altéa. Ως community πλατφόρμα για αεροπορικές εταιρείες, η Altéa καθιστά δυνατή την καλύτερη ενοποίηση μεταξύ των συνεργαζόμενων αεροπορικών εταιρειών, παρουσιάζοντας σε πραγματικό χρόνο τη διαθεσιμότητα, τους ναύλους, τις πληροφορίες πελατών και κρατήσεων, προσφέροντας μια εναρμονισμένη ταξιδιωτική εμπειρία.

Οι πελάτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρείας στο cyprusairways.com για να δουν το πλήρες πρόγραμμα πτήσεων όλων των προορισμών της Cyprus Airways.

 

Σχετικά με την Cyprus Airways

Τον Ιούλιο του 2016, η Charlie Airlines Ltd, εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο, κέρδισε το διαγωνισμό για το δικαίωμα χρήσης του εμπορικού σήματος Cyprus Airways για μια δεκαετία. Η εταιρεία ξεκίνησε πτήσεις τον Ιούνιο του 2017 σε 4 προορισμούς.Η Cyprus Airways έχει ως βάση τη Λάρνακα. Όλες οι πτήσεις της Cyprus Airways λειτουργούν με σύγχρονα αεροσκάφη Airbus A319, χωρητικότητας 144 θέσεων Οικονομικής.

 

Τον Ιούλιο 2018 η Cyprus Airways ολοκλήρωσε με επιτυχία την επιθεώρησης που έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος IOSA (Επιχειρησιακός Έλεγχος Ασφάλειας της ΙΑΤΑ) που αποτελεί ένα από τα υψηλότερα πρότυπα στον κόσμο για την ασφάλεια των αερομεταφορών. Τον Οκτώβριου 2018, η εταιρεία έγινε μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (IATA).

 

Ο μακροπρόθεσμος στόχος της εταιρείας είναι να συμβάλει στην αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού στην Κύπρο, ενώ παράλληλα να διευρύνει τις ταξιδιωτικές επιλογές των Κυπρίων .
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας cyprusairways.com ή τις σελίδες μας στο Facebook και το Instagram.
Πληροφορίες για τα ΜΜΕ: Kiki Haida, +357 24 020 976, kiki.haida@cyprusairways.com

 

Σχετικά με την Amadeus:

Τα ταξίδια τροφοδοτούν την εξέλιξη. Η Amadeus τροφοδοτεί τα ταξίδια. Οι λύσεις της Amadeus συνδέουν τους πελάτες με τα ταξίδια που επιθυμούν μέσω ταξιδιωτικών γραφείων, μηχανών αναζήτησης, tour operators, αεροδρόμια, ξενοδοχεία, αυτοκίνητα και σιδηρόδρομους.
Αναπτύσσουμε την τεχνολογία μας σε συνεργασία με την ταξιδιωτική βιομηχανία για περισσότερα από 30 χρόνια. Συνδυάζουμε τη βαθιά κατανόηση του τρόπου με τον οποίο ταξιδεύουν οι άνθρωποι με την ικανότητα να σχεδιάζουμε και να προσφέρουμε τα πιο περίπλοκα, αξιόπιστα και κριτικά συστήματα που χρειάζονται οι πελάτες μας. Συμβάλλουμε στη σύνδεση πάνω από 1,6 δις ανθρώπων το χρόνο με τοπικούς παρόχους ταξιδιωτικών υπηρεσιών σε πάνω από 190 χώρες.
Είμαστε μια εταιρεία με 16.000 υπαλλήλους και 70 γραφεία σε όλο τον κόσμο, με παγκόσμια φιλοσοφία και τοπική παρουσία όπου το χρειάζονται οι πελάτες μας.
Ο σκοπός μας είναι να μεταμορφώσουμε το μέλλον της ταξιδιωτικής βιομηχανίας. Κυνηγάμε με πάθος την καλύτερη τεχνολογία που θα κάνει τα ταξίδια καλύτερα. Η Amadeus είναι εισηγμένη στο Ισπανικό Χρηματιστήριο και συναλλάσσεται κάτω από το σύμβολο “AMS.MC”, ενώ πραγματοποιεί επίσης συναλλαγές και στους IBEX 35.
Κάντε like στη σελίδα της Amadeus στο Facebook: https://www.facebook.com/amadeushellas?fref=ts

 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Amadeus παρακαλώ επισκεφθείτε το www.amadeus.com.
Ακολουθήστε την εταιρεία σε:
Για περισσότερες πληροφορίες
Amadeus Hellas, Βίκυ Μπαρδάκου, τηλ: 210 9303000 – e-mail: vicky.bardakou@amadeus.com
Action Hellas, Αγγελική Κιοφίρη, τηλ. 210 7240160 – e-mail: angela.k@actionprgroup.com

 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »