46 Πτήσεις έχει το σημερινό μενού του Αεροδρομίου Λάρνακας


Θα πραγματοποιηθούν 23 αφίξεις και 23 αναχωρήσεις κατά την διάρκεια της μέρας από και προς το Αεροδρόμιο Λάρνακας.

Συνολικά 46 πτήσεις, αφίξεις και αναχωρήσεις πραγματοποιούνται σήμερα από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας.

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν 23 αφίξεις προερχόμενες από Κοπεγχάγη, Μύκονο, Αθήνα, Γενεύη, Ζυρίχη, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Βηρυτό, Ρόδο, Σόφια, Βουδαπέστη, Heathrow, Luton και Dusseldorf.

Θα πραγματοποιηθούν 23 αναχωρήσεις προς Μύκονο, Αθήνα, Γενεύη, Ζυρίχη, Βιέννη, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Βηρυτό , Ρόδο, Σόφια, Βουδαπέστη, Heathrow, Luton και Dusseldorf, Billund και Abu Dhabi.

Υπενθυμίζεται ότι όλοι οι επιβάτες που ταξιδεύουν είναι υποχρεωμένοι να συμπληρώσουν το Έντυπο Εντοπισμού Επιβατών, να υπογράψουν σειρά δηλώσεων και, όπου είναι απαραίτητο, να ανεβάσουν στην πύλη του Cyprus Flight Pass πιστοποιητικό που επιβεβαιώνει αρνητικό PCR για την ασθένεια Covid-19.

Στους χώρους του αεροδρομίου είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά τη διάρκεια της παραμονής των επιβατών στο τερματικό κτίριο, σε όλους τους επιβάτες λαμβάνεται ο πυρετός, ενώ υπάρχουν ευδιάκριτες σημάνσεις για να υπενθυμίζουν στους επιβάτες ότι πρέπει να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ακόμα στο τερματικό κτίριο δεν επιτρέπεται σε κανένα η είσοδος εκτός από τους επιβάτες και το προσωπικό του αεροδρομίου, έχει εντατικοποιηθεί η καθαριότητα σε όλους τους χώρους του αεροδρομίου και έχουν εγκατασταθεί περισσότερα από 50 αντισηπτικά χεριών τα οποία είναι διαθέσιμα για το κοινό και το προσωπικό.

Πηγή: ΚΥΠΕΚύριες Ειδήσεις

Translate »