Breaking News

4.600 προστατευτικές μάσκες δώρισαν οι εταιρείες Kostas A. Zaharia Ltd και Cyprus Airports Duty Free


Έπιασε τόπο το κάλεσμα του ΚΕΒΕ προς τα μέλη του για παραχώρηση αναλώσιμων ειδών στα κρατικά νοσηλευτήρια λόγω των αυξημένων αναγκών που υπάρχουν, ως αποτέλεσμα της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Όπως πληροφορείται το philenews, το ΚΕΒΕ θα είναι σε θέση τις αμέσως επόμενες μέρες να παραχωρήσει προς τις κρατικές υπηρεσίες 4.600 μάσκες, που αφιλοκερδώς έχουν παραχωρήσει δύο εταιρείες.

 

Πρόκειται για τις εταιρείες Kostas A. Zaharia Ltd και Cyprus Airports Duty Free.

Η πρώτη εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα της εισαγωγής και εξαγωγής κρεάτων και έχει παραχωρήσει αφιλοκερδώς 4.600 μάσκες, που είχε ως στοκ στις αποθήκες της και χρησιμοποιούνται στην αλυσίδα παραγωγής της εταιρείας.

Η δεύτερη εταιρεία, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του ΚΕΒΕ, έχει δωρίσει 600 μάσκες που είχαν αγοραστεί για την προστασία του προσωπικού της στο αεροδρόμιο. Το κλείσιμο του αεροδρομίου, είχε ως αποτέλεσμα να ανασταλούν και οι εργασίες της Cyprus Airports Duty Free στον αερολιμένα και ως εκ τούτου οι μάσκες που είχαν αγοραστεί για προστασία του προσωπικού αποφασίστηκε να παραχωρηθούν στο ΚΕΒΕ, προκειμένου να διατεθούν ανάλογα με τις ανάγκες.

Μιλώντας στο philenews ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ, Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης εξέφρασε την ευαρέσκεια και τις δημόσιες ευχαριστίες του προς τις εταιρείες που ανταποκρίθηκαν θετικά στην έκκληση του ΚΕΒΕ για παραχώρηση αναλώσιμων ειδών για τις αυξημένες ανάγκες των επαγγελματιών υγείας.

Σημειώνεται ότι παρόμοια πρωτοβουλία βρίσκεται σε εξέλιξη και από πλευράς ΟΕΒ που καταβάλλει προσπάθεια για εξασφάλιση ποσοτήτων αναλώσιμων ειδών (μάσκες, ιατρικές στολές και προστατευτικά γυαλιά), αλλά και αναπνευστήρων, προκειμένου να εξοπλιστούν κατάλληλα όλα τα δημόσια νοσηλευτήρια.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »