24ωρη στάση εργασίας του Συνδέσμου Μεταφορέων Α’ Τρέιλερ


Σε εικοσιτετράωρη, προειδοποιητική στάση εργασίας κατέρχεται την Πέμπτη ο Σύνδεσμος Μεταφορέων Α’ Τρέιλερ.

 

 

Σε ανακοίνωση της ΠΟΒΕΚ αναφέρεται ότι σε ψεσινή συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκυπρίου Συνδέσμου Μεταφορέων Α’ Τρέιλερ αποφασίστηκε όπως τηρηθεί η θέση και απόφαση της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στην Χοιροκοιτία στις 26/03/2019, δηλαδή να κατέλθουν σε 24ωρη, προειδοποιητική στάση εργασίας την Πέμπτη, 4 Απριλίου, από η ώρα 6π.μ. μέχρι τις 6π.μ. της επομένης.

“Παρά την προσπάθεια του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Σταύρου Μιχαήλ, προς τις εταιρείες που διαχειρίζονται το Λιμάνι Λεμεσού όπως παρέχουν σωστή εξυπηρέτηση προς τους Μεταφορείς και κατ’ επέκταση εξυπηρέτηση της ενδοχώρας, απέβησαν άκαρπες, αφού ο χρόνος εξυπηρέτησης των Μεταφορέων αντί να σμικρυνθεί έχει επεκταθεί, με αποτέλεσμα να ξεπερνούν τα λογικά πλαίσια των ωρών αναμονής”, αναφέρεται.

Στην ανακοίνωση της ΠΟΒΕΚ αναφέρεται, ακόμη, ότι ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Μεταφορέων Α’ Τρέιλερ εκφράζει τη λύπη του για την ταλαιπωρία, “όμως είναι αναγκασμένοι (οι υπάλληλοι) να λάβουν αυτά τα προσωρινά μέτρα, έτσι που να αναγκάσουν τους υπευθύνους των εταιρειών να δώσουν σημασία και εξυπηρέτηση”.

“Με την ελπίδα ότι θα ληφθούν υπόψη οι αντιδράσεις των Μεταφορέων και δεν θα χρειαστεί να ληφθούν περαιτέρω μέτρα, που ασφαλώς θα είναι και πιο επώδυνα, θα αναμένουμε την αντίδραση όλων των υπευθύνων”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ



Κύριες Ειδήσεις





Translate »