13α Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας ΟΕΒ 2019


Για 13η συνεχή χρονιά, η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) επιβραβεύει μέσα από τα Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας τις καλύτερες, πιο καινοτόμες και ξεχωριστές ιδέες που υλοποιήθηκαν και εφαρμόζονται σε κυπριακές επιχειρήσεις, οργανισμούς κι υπηρεσίες, στον Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα.
Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων, μέσα από τον διαγωνισμό του Κυπριακού Βραβείου Καινοτομίας της ΟΕΒ, ξεχώρισαν και βραβεύτηκαν δεκάδες επιχειρήσεις και δημόσιοι οργανισμοί, ανάμεσα σε εκατοντάδες πολύ αξιόλογες συμμετοχές.
Αυτό αποδεικνύει, πως η Κύπρος είναι ένας ολοζώντανος πυρήνας καινοτομίας που διαθέτει, όχι μόνο το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό αλλά, τη δίψα για διακρίσεις και πρωταγωνιστικό ρόλο στο παγκόσμιο οικονομικό, τεχνολογικό και κοινωνικό περιβάλλον.
Ο θεσμός απευθύνεται σε επιχειρήσεις, οργανισμούς κι υπηρεσίες που δραστηριοποιούνται και καινοτομούν στον Πρωτογενή Τομέα (Γεωργία, Κτηνοτροφία, Πτηνοτροφία, Αλιεία, Εξόρυξη Μεταλλευμάτων κλπ.), στον Τομέα Μεταποίησης (Βιομηχανία, Ενέργεια κλπ.), στον Τομέα Παροχής Υπηρεσιών (Τουρισμός, Χρηματοοικονομικά, Εκπαίδευση, Επικοινωνία κλπ.) και στον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα (Δημόσιες Υπηρεσίες, Τοπικές Αρχές, Ημικρατικοί Οργανισμοί, Κρατικές Υπηρεσίες).
Ο διαγωνισμός των Κυπριακών Βραβείων Καινοτομίας της ΟΕΒ υποστηρίζεται από το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, και το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας.
Όσες επιχειρήσεις ή οργανισμοί υλοποίησαν κάποια ξεχωριστή και ιδιαίτερη -από άποψη σύλληψης- ιδέα που αξίζει να ακουστεί και πιθανόν να βραβευθεί, μπορούν τώρα να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας για τον φετινό διαγωνισμό των Κυπριακών Βραβείων Καινοτομίας της ΟΕΒ.
Η τελευταία ημερομηνία υποβολής των υποψηφιοτήτων είναι η 10η Μαΐου 2019. Οι αιτήσεις  πρέπει να είναι δεόντως συμπληρωμένες και να παραδοθούν στη διεύθυνση: Λεωφ.Ακροπόλεως 2 και Γλαύκου, 2000, Στρόβολος, Λευκωσία.
Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις υποψηφιότητας, επικοινωνήστε με την ΟΕΒ, στο τηλέφωνο 22665102 ή στην ιστοσελίδα www.innovationaward.oeb.org.cy
13α Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας ΟΕΒ 2019


Κύριες Ειδήσεις





Translate »