Breaking News

Όταν η Cobalt βρέθηκε δίπλα στους πυρόπληκτους της Αττικής


Το ημερολόγιο έγραφε 23 Ιουλίου όταν δειλά δειλά ξεκίνησαν οι πρώτες εικόνες να κάνουν την εμφάνιση τους στα ειδησεογραφικά μέσα και στα κοινωνικά δίκτυα από την πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στην Αττική. Σε χρόνο ρεκόρ η φωτιά με μια τρελή πορεία έκαψε ότι βρήκε μπροστά της και σταμάτησε εκεί που δεν άλλο να κάψει. Οι εικόνες τραγικές και οι πρώτες εικόνες από την καταστροφή άρχισαν να μας καθηλώνουν μπροστά στις οθόνες.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Καμένη γη, κατεστραμμένες περιουσίες και το πιο τραγικό 99 νεκροί ανάμεσα τους και μικρά παιδιά αλλά και ολόκληρες οικογένειες. Η επόμενη μέρα βρίσκει Ελλάδα και Κύπρο να γίνονται ένα και ένα κύμα ανθρωπιάς να προσπαθεί να απαλύνει τον πόνο των πυρόπληκτων.

Κάπου εκεί η εταιρεία που μας συστήθηκε ως η νέα Cyprus Airways και που δυστυχώς το βράδυ της Τετάρτης καθήλωσε τα αεροσκάφη της λόγω οικονομικών δυσκολιών, δήλωσε παρών χωρίς χρονοτριβή. Η Cobalt εν μέσω θερινής περιόδου και με ένα βαρυφορτωμένο πτητικό πρόγραμμα, βρήκε το χρόνο αλλά και το αεροσκάφος να σταθεί δίπλα σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια που γινόταν εκείνες τις ημέρες, όπως έπραξε και στις πλημμύρες του 2017.  Άνοιξε τα φτερά της και μετέφερε προμήθειες, υλικά, εξοπλισμό, φάρμακα άλλα και προσωπικό από και προς την Ελλάδα και ήταν η μοναδική που το έπραξε.

Στο σύντομο της ταξίδι από τον τόπο μας, κατάφερε να ταυτιστεί με αυτές τις τραγωδίες οι οποίες δεν θα ξεχαστούν ποτέ και έδειξε ότι εκεί που χρειαζόταν ήταν εκεί να στηρίξει.

Ας ελπίσουμε ότι η εταιρεία θα έχει τη 2η της ευκαιρία αν καταφέρει να βρει χρηματοδότηση γιατί ο τόπος μας έχει ανάγκη από μια Κυπριακή εταιρεία για πολλούς λόγους.

Δείτε την ανάρτηση που είχε κάνει τότε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός REACTION CYPRUS

 

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com



Κύριες Ειδήσεις





Translate »