Breaking News

Όμιλος Πανίκκος Λειβαδιώτης: Oλοκλήρωσε και παρέδωσε το 4ο οικιστικό έργο μέσα στο 2016


Μετά το RIA COURT 49 συνεχίζει δυναμικά με άλλα 6 έργα

Με ιδιαίτερη χαρά και συνεπής στα χρονοδιαγράμματα του, ο Όμιλος Πανίκκος Λειβαδιώτης, ανακοινώνει την ολοκλήρωση και παράδοση του οικιστικού έργου «RIA COURT 49» στους επτά προνομιούχους αγοραστές του ενώ βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση ακόμη ενός έργου, του «RIA COURT 51».

Ο Όμιλος συνεχίζει δυναμικά με την έναρξη εργασιών του νέου οικιστικού έργου του, του “ RIA COURT 55” που βρίσκεται σε γωνιακό οικόπεδο στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Μακρή στην Λάρνακα (δίπλα από το RIA COURT 49) και αποτελείται από επτά πολυτελή διαμερίσματα με ευρύχωρες αποθήκες και χώρους στάθμευσης.

RIA COURT 49 COMPLETED (Small)
Το κτίριο θα συνδυάζει την μοντέρνα αρχιτεκτονική με ποιοτικά υλικά φινιρίσματος, λαμβάνοντας υπόψιν την λειτουργικότητα όλων των διαμερισμάτων και την μέγιστη κάλυψη των αναγκών του πελάτη.
Το έργο έχει ήδη ξεκινήσει και προορίζεται να αποπερατωθεί Δεκέμβρη 2017.

Αξιοσημείωτο είναι ότι «Ο Όμιλος, σταθερά και με επαγγελματισμό συνεχίζει σήμερα με την ανέγερση 4 έργων RIA COURT 51,54,55 και το συγκρότημα 38 κατοικιών στην τουριστική περιοχή Πύλας ενώ βρίσκεται στην μελέτη και τον σχεδιασμό ακόμη 6 έργων RIA COURT 50,52,53,56,57,58 που προορίζονται να ξεκινήσουν αρχές του 2017».

 

To RIA COURT 55

night-ria-55-final-cam-18- copy (Small)

night-ria-55-final-cam-16- copy (Small)



Κύριες Ειδήσεις





Translate »