Breaking News

Χρήσιμα Tips για την φροντίδα των ματιών σας αυτό το καλοκαίρι


1. Καλής ποιότητας απορροφητικά γυαλιά ηλίου.
Είναι απαραίτητα για την προστασία από τις ακτίνες UV του ήλιου που προκαλούν καταρράκτη και ηλικιακή εκφύλιση της ωχράς κηλίδας (αλλαγές στο πίσω μέρος του ματιού). Μεγαλύτερα σε μέγεθος γυαλιά ηλίου προστατέυουν και από διάφορες μορφές μελανωμάτων των βλεφάρων. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας Eye Care 4 u by Tasoula M. Panteli Optical House (http://www.eyecare4u.com.cy) για περισσότερες ιδέες και προτάσεις.

 

2. Φακοί επαφής.
Το καλοκαίρι συστήνεται η χρήση ημερησίων φακών επαφής οι οποίοι αντικαθίστανται κάθε μέρα με ελαχιστοποίηση του κινδύνου μόλυνσης των ματιών. Καλό θα είναι η κολύμβηση να γίνεται με μάσκες κολύμβησης ή να αποφεύγεται το άνοιγμα των ματιών κάτω από το νερό.

 

3. Μολύνσεις και αλλεργίες.
Αυτή την περίοδο είναι αυξημένη η συχνότητα αλλεργιών και μολύνσεων. Συνήθως τα πρώτα συμπτώματα περιλαμβάνουν ερυθρότητα και κνησμό, πόνο και φλεγμονή. Ειδικά οι χρήστες φακών επαφής θα πρέπει άμεσα να διακόπτουν την χρήση τους και να επισκέπτονται οφθαλμίατρο για διακρίβωση της κατάστασης των ματιών τους. Θα πρέπει να πλένουμε συχνά τα χέρια μας και να αποφεύγεται η επαφή λερωμένων χεριών με τα μάτια για αποφυγή των μολύνσεων και ιδιαίτερα ο κνησμός ο οποίος μπορεί να προκαλέσει ζημιές στον κερατοειδή και να επιδεινώσει την αλλεργία.

 

4. Τεχνητά δάκρυα.
Η χρήση τεχνητών δακρύων μπορεί να ανακουφίσει από τα συμπτώματα ξηροφθαλμίας μετά από την εκτεταμένη έκθεση στον ήλιο και στην παραλία και να βελτιώσει την άνεση της όρασης.

 

5. Πολωτικοί φακοί.
Η χρήση καλής ποιότητας πολωτικών φακών σε γυαλιά ηλίου μειώνει την αντανάκλαση από την επιφάνεια και θα επωφελησει ιδιαίτερα όσους ασχολούνται με το ψάρεμα, τα θαλάσσια σπορ, εργάζονται σε παραλίες όπου υπάρχει ισχυρή αντανάκλαση απο την άμμο και το νερό και επαγγελματίες οδηγούς.
Το κυριότερο είναι το να δέχεστε τις συμβουλές και την γνώμη των ειδικών. Γι΄ αυτό καλέστε στο 24655436 ή 24662244 και το εξειδικευμένο προσωπικό του Eye Care 4 u, με πολυετή πείρα στον τομέα των οπτικών, είναι στην διάθεση σας για να σας δώσει συμβουλές και για τον δικό σας τύπο ματιών.

 

Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε ένα όμορφο καλοκαίρι με στυλ και με μάτια γεμάτα υγεία !!!

eyecare4u



Κύριες Ειδήσεις





Translate »