Breaking News

Χαραλαμπίδης Κρίστης: Στραγγάτο Fruta Cherry Mix


Η Χαραλαμπίδης Κρίστης εμπλουτίζει την γκάμα της με ένα νέο προϊόν: την αγαπημένη γεύση του στραγγιστού γιαουρτιού σε απολαυστικό συνδυασμό με κεράσι.

Η νέα απολαυστική γεύση «Στραγγάτο Fruta Cherry Mix» περιέχει κεράσι, ηλιόσπορο και λιναρόσπορο. Χωρίς καθόλου λιπαρά και ζάχαρη (0% λιπαρά, 0% ζάχαρη), η γλυκιά του γεύση οφείλεται μόνο στα φρούτα και το φυσικό γλυκαντικό στέβια. Η προσθήκη του ηλιόσπορου ως συστατικού της νέας γεύσης, ο οποίος είναι πλούσιος σε αντιοξειδωτικές ουσίες όπως βιταμίνη Ε, μαγνήσιο, σελήνιο, θειαμίνη (Β1) καθώς και του λιναρόσπορου με υψηλή περιεκτικότητα σε Ω3 λιπαρά οξέα, το καθιστούν ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής.

Το καινούργιο προϊόν, Στραγγάτο Fruta Cherry Mix, κυκλοφορεί, σε ατομική συσκευασία των 150γρ. καθώς και σε τριπλή, 3 x 150γρ.Το Στραγγάτο Fruta, το πρώτο κυπριακό γιαούρτι φρούτου με πρώτη ύλη το γάλα Χαραλαμπίδης Κρίστης, το πιο θρεπτικό και γευστικό γάλα κυπριακής παραγωγής, είναι διαθέσιμο σε 6 μοναδικές γεύσεις: Στραγγάτο Fruta Φράουλα, Στραγγάτο Fruta Ροδάκινο, Στραγγάτο Fruta Superfood Berries, Στραγγάτο Fruta Detox Mix, Στραγγάτο Fruta Exotic Mix και τώρα Στραγγάτο Fruta Cherry Mix.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »