Breaking News

Χαιρετισμός Δημάρχου κ. Ανδρέα Βύρα κατά την σημερινή διάσκεψη τύπου για την παρουσίση της πρότασης ¨Πράσινη Πόλη¨-Τοπιοτέχνηση των νησίδων της λεωφόρου Δέσποινας και Νίκου Παττίχη


Σε μια εποχή όπου αυξάνονται οι ανάγκες σε προσωπικό, οικογενειακό και ευρύτερα κοινωνικό επίπεδο, είναι πολύ τιμητικό και συνάμα ευχάριστο, όταν οι Φορείς, Υπηρεσίες και κυρίως Ιδιώτες, ανταποκρίνονται στο κάλεσμα μας, στο κάλεσμα και στις ανάγκες της πόλης. Είναι ακριβώς μέσα σε αυτά τα πλαίσια, που η Quality Group Developments & Investments, με δική της πρωτοβουλία ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δήμου Λάρνακας και ανέλαβε την τοπιοτέχνηση των νησίδων της Λεωφόρου Δέσποινας και Νίκου Παττίχη, από τα φώτα τροχαίας στης Πυροσβεστικής μέχρι και τον Κυκλικό Κόμβο παρά τον κινηματογράφο K Cineplex. Εξάλλου, με το πνεύμα που διακατέχει την Εταιρεία Quality, δεν είναι η πρώτη φορά που ανταποκρίνεται, εδώ και πολλά χρόνια, μέσω πολυάριθμων ενεργειών φιλανθρωπικού, αθλητικού, ψυχαγωγικού, επιμορφωτικού χαρακτήρα και άλλων προσφέροντας τόσο στο Δήμο όσο και σε ολόκληρη την πόλη.

 

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στην προσπάθεια – κάλεσμα του Δήμου Λάρνακας, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα περιβάλλοντος, που καταβάλλει για βελτίωση βασικών οδικών αρτηριών και άλλων σημείων  της πόλης σε ευχάριστες διαδρομές, αλλά και σε πνεύμονες πρασίνου.

 

Για καλύτερη επίτευξη των πιο πάνω και με γνώμονα την κοινωνική ευαισθησία και προσφορά προς την πόλη της Λάρνακας, ο Δήμος Λάρνακας δέχεται προτάσεις από Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς, Ιδιώτες και Επιχειρήσεις και στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής τους Ευθύνης, για να αναλάβουν τη χρηματοδότηση της τοπιοτέχνησης, καλλωπισμού και συντήρησης πάρκων, κυκλικών νησίδων και άλλων πρασίνων σημείων.

 

Η μέχρι τώρα ανταπόκριση, από Ιδιώτες και Εταιρίες, ήταν μεγάλη και σημαντική και με την ευκαιρία αυτή εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου και εκπροσωπώντας την πόλη της Λάρνακας, ευχαριστούμε ξανά και δημοσίως όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας.

 

Τέτοιου είδους ενέργειες θεωρούνται άκρως σημαντικές και βοηθούν, όχι μόνο την πόλη, αλλά και τους ίδιους τους δημότες, καθιστώντας τους ενεργούς πολίτες και προαγωγούς της ποιότητας ζωής και του περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε.

 

Η στενή συνεργασία Ιδιωτικού Τομέα με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, βοηθούν ευρύτερα το έργο που επιτελεί ο Δήμος Λάρνακας, αφού δίνεται η ευκαιρία να ακουστούν εισηγήσεις και απόψεις, οι οποίες στη συνέχεια θα λειτουργήσουν καταλυτικά στην υλοποίηση των έργων.

 

Η κοινωνική στήριξη αποτελεί στοιχείο δύναμης της κοινωνίας μας και έτσι η προσπάθεια  να κτίσουμε μια αμφίδρομη σχέση μεταξύ Φορέων, ιδιωτικών πρωτοβουλιών και κοινωνίας αποτελεί το θεμέλιο της κοινωνικής προσφοράς.

 

Όλοι μαζί φτιάχνουμε μια πόλη ανοικτή, κοινωνικά ευαίσθητη, αλληλέγγυα που δίνει σε όλους τους δημότες ίσες ευκαιρίες, ίσα δικαιώματα και ίσες συνθήκες διαβίωσης.  Η εταιρεία Quality, συνοδοιπόρος, δίνει για ακόμα μια φορά το έναυσμα για να κάνουμε την πρόθεση πράξη.

 

Εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρνακας θερμές ευχαριστίες τόσο στον Πρόεδρο και  Εκτελεστικό Διευθυντή της Εταιρείας Quality φίλο Σάββα Κάκο όσο και στα Μέλη και Προσωπικό της Εταιρείας για τη συνεχή και έμπρακτη στήριξη της προς την πόλη μας.

 

 

 

 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »