Breaking News

Φύλλο και φτερό γραφεία και οικίες στη Λάρνακα για τα “χρυσά διαβατήρια”


Πηγή: alphanews.live

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έρευνες μελών του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφορικά με τις υποθέσεις των “χρυσών διαβατηρίων” που εξετάζονται στη βάση του πορίσματος Καλογήρου και των όσων είδαν το φως της δημοσιότητας στο πολύκροτο ρεπορτάζ του αραβικού τηλεοπτικού δικτύου Al Jazeera.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από νωρίς το πρωί αστυνομικοί κάνουν ΄’φύλλο και φτερό” επαγγελματικά υποστατικά και οικίες προσώπων που φέρονται να εμπλέκονται στις υποθέσεις του κυπριακού επενδυτικού προγράμματος στην πόλη και επαρχία Λάρνακας.

Τα σχετικά εντάλματα έρευνας εξασφαλίστηκαν χθες από δικαστήριο και εκτελέστηκαν σήμερα, μετά από συντονισμένη επιχείρηση των Αρχών σε δύο τουλάχιστον δικηγορικά και λογιστικά γραφεία, καθώς και στα σπίτια των ύποπτων προσώπων.

Καλά ενημερωμένη πηγή ανέφερε στο alphanews.live ότι οι έρευνες διεξάγονται σε συγκεκριμένους χώρους, ενώ φαίνεται να μην είναι άσχετες με εξελίξεις που προέκυψαν μέσα στο περασμένο Σαββατοκύριακο, οπόταν κλήθηκαν για ανάκριση συγκεκριμένα πρόσωπα.

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »