Φούρνοι Ζορμπάς: Χριστούγεννα #sanparamithi


Παραμυθένια διαφήμιση, παραμυθένιος διαγωνισμός 

Oι φούρνοι Zορμπάς φρόντισαν να κάνουν τα φετινά Χριστούγεννα να φαίνονται #sanparamithi. Η μεγάλη αλυσίδα επένδυσε στο Μάρκετινγκ στα φετινά Χριστούγεννα και παρουσίασε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα και ομολογουμένως βλέποντας κάποιος την τηλεοπτική διαφήμιση της εταιρείας μπορεί να νιώσει το πνεύμα  των Χριστουγέννων.

Σημαντικό στοιχείο είναι ότι η όλη καμπάνια έχει συνδυαστεί και με τα καταστήματα αφού ο καρυοθραύστης, η κεντρική φιγούρα του τηλεοπτικού σποτ καλωσορίζει το κοινό σε όλα τα καταστήματα της εταιρείας.

 

Παραμυθένιος διαγωνισμός

Η όλη καμπάνια δεν θα μπορούε να μην συνδυαστεί και με ένα διαγωνισμό στο facebook. Με έναν παραμυθένιο διαγωνισμό η εταιρεία έδωσε ακόμη μεγαλύτερη προβολή καλώντας το κοινό να κάνει comment & share και να διεκδικήσει όμορφα δώρα.

Image may contain: 1 person, text

 

Η όλη καμπάνια ήταν μια όμορφη ενέργεια μέσα από την οποία η εταιρεία πέτυχε να μας μεταδώσει μια όμορφη Χριστουγεννιάτικη νότα δείχνοντας εμπράκτως ότι μέσα από την επιστήμη του Μάρκετινγκ μπορείς να αγγίξεις το κοινό με όμορφο και δημιουργικό τρόπο.

Nα υπενθυμίσουμε ότι οι Φούρνοι Ζορμπάς διατηρούν στην πόλη και επαρχία Λάρνακας



Κύριες Ειδήσεις





Translate »