Φιλοξενία Server στην Κύπρο με 1Gbps σε τιμή που θα σε εκπλήξει από την HostingB2B


Τα δύο απαραίτητα χαρακτηριστικά που επιζητεί ο κάθε επαγγελματίας του σήμερα είναι η ταχύτητα και η ασφάλεια.

Από 1/2/2021 η HostingB2B αναβαθμίζει όλα της τα προϊόντα για την Κύπρο προσφέροντας ταχύτητες 1Gbps για τα πιο κάτω πακέτα:

Σε ερώτηση ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, Γιώργος Σαρρής αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Στόχος μας στην HostingB2B είναι να καταστήσουμε την Κύπρο σαν κόμβο τεχνολογίας για να υποστηρίξει την ραγδαία αναπτυσσομένη οικονομία σε Forex – FinTech – Gambling  και να προστατέψουμε ταυτόχρονα ότι πολυτιμότερο έχει μια εταιρεία, που είναι τα δεδομένα της. Η Κύπρος πλέων δεν έχει κάτι να ζηλέψει από χώρες της Ευρώπης που ήταν παραδοσιακά κέντρα φιλοξενίας εξοπλισμού ( Server Hosting).”

Επιπρόσθετα, μετά το Brexit πολλές Κυπριακές εταιρείες καλούνται να μετακινήσουν τα δεδομένα τους σε Ευρωπαϊκό έδαφος για να συμβαδίζουν με τον Νόμο 125(Ι)/2018 περί Προστασίας των προσωπικών τους δεδομένων.

Στα κέντρα δεδομένων της HostingΒ2B στην Κύπρο (Λευκωσία και Λάρνακα) προσφέρονται υπηρεσίες φιλοξενίας που βασίζοντες σε 4 βασικούς πυλώνες.

  • Αδιάκοπη Λειτουργεία (99.9% uptime) μέσο του Tier3 & Tier4 σχεδιασμού.
  • Υψηλές ταχύτητες διαδικτύου με ελάχιστο κόστος.
  • Επαγγελματική υποστήριξη από τεχνικούς 24/7.
  • Εγγυημένη ασφάλεια δεδομένων.

Μπορείς να μάθεις περισσότερα εδώ: https://www.hostingb2b.com/hosting-deals

 

Πραγματική Hosting Εμπειρία – Απίστευτη Ασφάλεια

Η HostingB2B είναι εταιρεία που δραστηριοποιείτε στον τομέα της φιλοξενίας, με υψηλού επιπέδου λύσεις που ανταποκρίνονται σε όλες τις ψηφιακές και τεχνολογικές ανάγκες των επιχειρήσεων αλλά και ιδιωτών επαγγελματιών.

Με παρουσία σε Datacenters της Κύπρου αλλά με δικό της δίκτυο και εξοπλισμό παρέχει ποικιλία υπηρεσιών φιλοξενίας (Hosting) σε Κύπρο – Μάλτα – Ην Βασίλειο και Γερμανία.

Η ολοκληρωμένη διαχείριση της υποδομής των Servers σας από επαγγελματίες σε συνδυασμό με την εγγυημένη ασφάλεια και αδιάκοπη λειτουργεία των υπηρεσιών σας.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »