Breaking News

Τώρα check-in και από…τη Λευκωσία


Υπηρεσία check-in με δυνατότητα εκτύπωσης boarding pass από την Kapnos Airport Shuttles

Τη δυνατότητα στους πελάτες της για check-in στον σταθμό της στη Λευκωσία δίνει η Kapnos Airport Shuttles. Η υπηρεσία θα ισχύει για όλες τις πτήσεις στα δύο διεθνή αεροδρόμια της Κύπρου, πάντα στα χρονικά περιθώρια τα οποία η αεροπορική εταιρεία δίνει το δικαίωμα στους επιβάτες να κάνουν web check-in.

Η διαδικασία check-in δεν θα διαφέρει από τη διαδικασία που κάνει ένας επιβάτης πριν φτάσει στα counters των αεροπορικών εταιρειών. Μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών με οθόνη αφής που θα βρίσκονται στον σταθμό, ο επιβάτης θα διαλέγει την αεροπορική του εταιρεία, θα κάνει check-in και στη συνέχεια θα μπορεί να εκτυπώσει το boarding pass (κάρτα επιβίβασης) του. Ο ταξιδιώτης θα πρέπει απλά να έχει μαζί του τον κωδικό αριθμό κράτησης του εισιτήριου.

Στόχος της νέας υπηρεσίας της Kapnos είναι η ενίσχυση της επιπρόσθετης αξίας που λαμβάνουν ήδη οι πελάτες της αποφεύγοντας τις ουρές στο σημείο check-in στο αεροδρόμιο, πηγαίνοντας απευθείας στο σημείο εναποθέτισης (drop-off) των αποσκευών.

Η υπηρεσία αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή εντός των επόμενων ημερών.

Στα μελλοντικά σχέδια της Kapnos βρίσκεται και η προσφορά της υπηρεσίας FastTrack την οποία διαθέτει η Hermes με την οποία ο ταξιδιώτης μπορεί να αποφύγει την ουρά στον έλεγχο που πραγματοποιείται από τις αρχές πριν την είσοδο στην πύλη προς αναχώρηση.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »