Breaking News

Τώρα η Blue Air σε πάει στο Liverpool


Σίγουρα αν είσαι φοιτητής στην πόλη του Liverpool, αυτή η είδηση θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα, αφού πλέον θα πετάς στον προορισμό σου απευθείας και με χαμηλό κόστος.

Tην ενημέρωση χορηγεί η υπηρεσία Λάρνακα e-Business

Η Blue Air μεγαλώνει (κι άλλο), ανοίγοντας τα φτερά της για Λίβερπουλ. Η Smart flying αερογραμμή ανακοινώνει τη νέα της προσθήκη στα δρομολόγια της από την Λάρνακα και σας παρουσιάζει το ανανεωμένο καλοκαιρινό της πρόγραμμα για το 2017, το οποίο θα ισχύει από τις 26 Μαρτίου 2017 ως και τις 28 Οκτωβρίου 2017.

Με την προσθήκη του 3ου αεροσκάφους της Blue Air στη βάση της στη Λάρνακα στις 15 Ιουνίου 2017, η αερογραμμή θα εκτελεί απευθείας πτήσεις στους 8 πιο κάτω προορισμούς:

Βουκουρέστι
Αθήνα
Θεσσαλονίκη
Λονδίνο Λούτον
Μπέρμινχαμ (ΗΒ) από 26 Μαρτίου 2017
Κλουζ – Ναπόκα (Τρανσυλβανία) από 09 Απριλίου 2017
Τελ Αβίβ από 15 Ιουνίου 2017
Λίβερπουλ από 17 Ιουνίου 2017

Η Smart Flying αερογραμμή ανακοίνωσε τον όγδοο της προορισμό Λάρνακα – Λίβερπουλ τον οποίο φέρνει πιο κοντά με ελκυστικά ναύλα και υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης. Ως εκ τούτου θα εκτελούνται 2 πτήσεις εβδομαδιαία, (Τρίτη και Σάββατο) ξεκινώντας από τις 17 Ιουνίου 2017 με αναχώρηση από Λάρνακα στις 07.00μ.μ. και αναχώρηση από Λίβερπουλ στις 11.00μ.μ.

Ένας από τους πιο δημοφιλής προορισμούς για διεθνής επισκέπτες. Επισκεφθείτε το μουσείο The Beatles story, αφιερωμένο στα μέλη και στη μουσική του διάσημου συγκροτήματος και το πατρικό σπίτι του Paul McCartney. Αφήστε όμως χρόνο για να εξερευνήσετε τον καθεδρικό ναό του Λίβερπουλ και την Γκαλερί τέχνης Γουόκερ.

Η τελευταία αυτή προσθήκη στο δρομολόγιο μας, υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε μια απρόσκοπτη εμπειρία και ένα άνετο ταξίδι στους Κύπριους επιβάτες μας, οι οποίοι έχουν ιδιαίτερα αναγνωρίσει τις υψηλές προδιαγραφές της Blue Air από την άποψη της ασφάλειας, της ποιότητας υπηρεσιών, την ακρίβεια και τη συνεχή βελτίωση.

Το επιβατικό κοινό των πτήσεων για Λίβερπουλ, θα έχει την ευχέρεια να απολαμβάνει ζεστό γεύμα εν πτήση που θα προσφέρεται σ’ όλους τους επιβάτες. Οι επιβάτες της Blue Air απολαμβάνουν κυπριακά προϊόντα (σνακ, γεύμα, κυπριακό κρασί) καθώς επίσης εφημερίδες και περιοδικά από τον κυπριακό τύπο για όλο το επιβατικό κοινό.

Κλείστε τα εισιτήρια σας στο www.blueairweb.com, μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου στο 22755300 ή στο 24841180, ή μέσω των Συνεργαζόμενων Τουριστικών Πρακτόρων μας.

Πηγή: city.sigmalive.com



Κύριες Ειδήσεις





Translate »