Breaking News

«Τσεκ-ιν» στη Λευκωσία για πτήσεις από Λάρνακα


Διευκολύνσεις για επιβάτες

Οι υφιστάμενες εταιρείες δρομολογίων από και προς τα αεροδρόμια, με πρώτη την Kapnos Airport Shuttle που βρίσκεται σε πολύ προχωρημένο στάδιο ρυθμίσεων με την Hermes Airports, θα προσφέρουν στον σταθμό επιβίβασης στη Λευκωσία τη δυνατότητα στους επιβάτες να κάνουν έλεγχο επιβίβασης  (check in) πριν μπουν στο λεωφορείο, αντί όταν φτάσουν στο αεροδρόμιο.

Συγκεκριμένα, ο σταθμός επιβίβασης της Kapnos Airport Shuttle στην λεωφόρο Κυρηνείας στην Αγλαντζιά θα συνδεθεί -με όλες τις δικλίδες ασφαλείας- με τα συστήματα πληροφορικής του αεροδρομίου Λάρνακας και από ειδικό γκισέ θα μπορεί ο κάθε επιβάτης να κάνει έλεγχο επιβίβασης και να πάρει κάρτα επιβίβασης ανεξάρτητα με ποια αεροπορική εταιρεία ταξιδεύει.

Αυτό θα διευκολύνει τους επιβάτες για να μην περιμένουν στις ουρές των γκισέ του αεροδρομίου και θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρούν αμέσως στους ελεγχόμενους χώρους για έλεγχο ταυτότητας και έλεγχο ασφάλειας. Αν έχουν αποσκευή θα την παραδίδουν απευθείας για φόρτωση. Η δυνατότητα αυτή αναμένεται να ανακοινωθεί και να εφαρμοστεί σύντομα.

Σε παρόμοια ρύθμιση προχωρά και η Limassol Airport Express, η οποία στο παρελθόν είχε προχωρήσει σε ετοιμασία παρόμοιας διευκόλυνσης στους επιβάτες σε συνεργασία με τις Κυπριακές Αερογραμμές, οι οποίες όμως έκλεισαν πριν εφαρμοστεί ο έλεγχος επιβίβασης στον σταθμό Λεμεσού.

Πηγή: Ο Φιλελεύθερος



Κύριες Ειδήσεις





Translate »