Το «Salt Lake City» βραβεύθηκε στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό EUROPEAN PROPERTY AWARDS


Το έργο Salt Lake City από την Quality Group βραβεύτηκε στην τελετή των European Property Awards που πραγματοποιήθηκε στις 24 Οκτωβρίου στο Royal Lancaster Hotel στο Λονδίνο.

 

Το έργο βραβεύτηκε στην κατηγορία Best Mixed-use Development, ανταγωνιζόμενο διάφορα άλλα αξιέπαινα έργα από ολόκληρη την Ευρώπη.

Το European Property Awards είναι ένας διαγωνισμός διεθνούς κύρους που βραβεύει τα καλύτερα τελευταία έργα που αναπτύσσονται ανά το παγκόσμιο.

Τα έργα που είναι υποψήφια στο διαγωνισμό, κρίνονται από μία ανεξάρτητη επιτροπή που αποτελείται από 80 ειδικούς του κλάδου με κατεύθυνση στον σχεδιασμό, την ποιότητα, την καινοτομία, την αυθεντικότητα και τη δέσμευση στην βιωσιμότητα του έργου.

Το έργο Salt Lake City αποτελείται από 2 πύργους 75 μέτρων με οικιστικές, γραφειακές και εμπορικές μονάδες. To Salt Lake City είναι έμπνευση και σχεδιασμός του αρχιτεκτονικού γραφείου Fissentzides Architects Studio που βρίσκεται στη Λευκωσία.

Ακολουθώντας την ιδέα του «Μια πόλη μέσα στη πόλη» το Salt Lake City συνθέτει ένα εξαίσιο αρχιτεκτονικό έργο που αποτελείται από 6.000μ² εμπορικούς χώρους, 11.00μ² χώρους συναντήσεων και παρουσιάσεων, αλλά και 19.000μ² με πολυτελές διαμερίσματα.

Το Salt Lake City είναι ένα πρωτοποριακό έργο που φέρνει μια νέα δυναμική στην πόλη του και την επαρχία της Λάρνακας.

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »